2777
2789
عنوان

بارون

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 43 پست
الهی امین منم خداروشکر میکنم بهترین جای ایران دارم نفس میکشم

وای من عاشق زندگی تو شهرای شمالی بودم و هستم اما قسمتم نشد قزوینم دوست داشتم که قسمت شد . بازم به رشت نزدیکیم حدودا. اما دلم پر میکشه یه روزی رشت زندگی کنم 

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
من یه صدای لذت بخش دیگه هم تو سکوت شب دارم  خونمون حدود صد متر با اتوبان فاصله داره. تو سکوت ش ...

خوبه ک دوسش داری..تو دوره‌ای هستیم ک شادی های کوچیکمون رو مث قطره های بارون باید جمع کنیم تا زندگیمون با طراوت شه

خوشحالم لذت میبری ازش😍

دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و به‌جای اولش برگردد ؛ اما‌در همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند !            «مارک تواین»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای من عاشق زندگی تو شهرای شمالی بودم و هستم اما قسمتم نشد قزوینم دوست داشتم که قسمت شد . بازم به رش ...

من خودم با وجود اینکه مازندرانم

و خب دارم بهترین جاشم زندگی میکنم از نظر اب و هوا

باز رشتو خیلی دوست دارم

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

وای من عاشق زندگی تو شهرای شمالی بودم و هستم اما قسمتم نشد قزوینم دوست داشتم که قسمت شد . بازم به رش ...

افتخار میدی عزیزم..رشت برای زندگی( و نه مسافرت) شهر بی نظیریه

دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و به‌جای اولش برگردد ؛ اما‌در همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند !            «مارک تواین»
من خودم با وجود اینکه مازندرانم و خب دارم بهترین جاشم زندگی میکنم از نظر اب و هوا باز رشتو خیلی دو ...

ب نمایندگی از رشت عرض کنم ک ؛ رشت هم شما رو خیلی دوست میداره🥰

خوبه ک دوسش داری..تو دوره‌ای هستیم ک شادی های کوچیکمون رو مث قطره های بارون باید جمع کنیم تا زندگیمو ...

اوهوم خیلی خوبه خیلییی .همه میگن بریم خارج شهر خلوت باشه دور از شلوغی و سر و صدا 

من عاشق شهرای شلوغم . عاشق بدو بدو کردن واس کارامم .خستگی بعد از کارو دوست دارم . صدا بوق ماشینارو دوست دارم 

اوهوم خیلی خوبه خیلییی .همه میگن بریم خارج شهر خلوت باشه دور از شلوغی و سر و صدا  من عاشق شهرا ...

من نقطه مقابلم..ولی اینکه میدونیم چی‌بهمون ارامش میده خودش خیلیه

بدیش اینه واس من ..ک‌بارون دکمه نداره هروقت دلم خواس بباره😄

ب نمایندگی از رشت عرض کنم ک ؛ رشت هم شما رو خیلی دوست میداره🥰

قزوین ما هم خیلی قشنگه .کلی بنای تاریخی داره که من عاشقشونم . هر کدومو هزار بار رفتم بازم دوسشون دارم. یه سری شهرا واقعا قشنگن . من قبلا تهران و زنجان هم بودم اما از نظر من اصلا قشنگ نیستن .مخصوصا زنجان که بلانسبت  پر از آدمای سنتی و با افکار قدیمی مذهبیه 

انشالله میشه ♥️

ان شاءالله ❤

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
من خودم با وجود اینکه مازندرانم و خب دارم بهترین جاشم زندگی میکنم از نظر اب و هوا باز رشتو خیلی دو ...

آره واقعا مازندران هم خیلی قشنگه

من همه جا رودوست دارم مخصوصا جاییکه باران باشه و سرسبزی و طبیعت

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
قزوین ما هم خیلی قشنگه .کلی بنای تاریخی داره که من عاشقشونم . هر کدومو هزار بار رفتم بازم دوسشون دار ...

قزوین اومدم..در حد یک شب تو یه پارک کوهستانی حتی چادر زدیم..همسایه ایم..البته ک زیباست😍

آره واقعا مازندران هم خیلی قشنگه من همه جا رودوست دارم مخصوصا جاییکه باران باشه و سرسبزی و طبیعت

خونه ما همچین جای بکریه

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

خونه ما همچین جای بکریه

😍😍😍