2777
2789
عنوان

دلم میخاد...

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه باید اپشن خاص باشه بحث کلی بود

میگی کلی اما به خودت به عنوان یه مورد خاص نگاه میکنی که یه پسر همه چی تموم باید بیاد و نازت رو بکشه 

پسرها هم دقیقا همین فکر رو میکنن 

هیچکس کامل نیست و تعریف کامل هم نداریم از آدما

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
آپشن خاص چیه؟

آپشن خاص، خاصه و نیست 

اما منظور اینه که همه مثل هم عادی هستیم و فقط یه مقدار تفاوت داریم مثلا اینکه خوشگل باشه و دیگری معمولی باشه به این معنی نیست که دنیا دیگه باید به کام خوشگله بچرخه

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
میگی کلی اما به خودت به عنوان یه مورد خاص نگاه میکنی که یه پسر همه چی تموم باید بیاد و نازت رو بکشه& ...

من نگفتم ی کامل من نگفتم همه چی تموم من گفتم عاقل باشه واقعادلی بخادطرفشو

اگ خصوصیات خودموگفتم بخاطراین بود شایدمیپرسیدن شاغلی خوشگلی چ خصوصیاتی داری ک ب پستت نخورده منم راجب خودم گفتم ک چجورم ک اگ سوال داشتن اماده جواب داده باشم

خدایاشکرت...❤️

آپشن خاص، خاصه و نیست  اما منظور اینه که همه مثل هم عادی هستیم و فقط یه مقدار تفاوت داریم مثلا ...

ن اصلا خدایی ن خودموبالامیبینم ن برتراصلا خداشاهده

خدایاشکرت...❤️

آپشن خاص، خاصه و نیست  اما منظور اینه که همه مثل هم عادی هستیم و فقط یه مقدار تفاوت داریم مثلا ...

نه ولی خب هرکسی دوست داره با یکی شبیه و در سطح خودش ازدواج کنه دیگه

نهایتا یکم اینور اونور تر

🙂

اسی منم دقیقا شرایطم مثل توئه البته هنوز سر کار نمیرم ولی قصدشو دارم خیلی زود برم تازه به‌شدت بیبی ...

انشالا سرکارم میری.من مشکلم اینه دلم میخاددلی عاشق یکی شم و اونم واقعادوسم داشته باشه ب دل هم بشینیم متاسفامه همه منفعت طلب شدن ازهرنظر😔

خدایاشکرت...❤️

انشالا سرکارم میری.من مشکلم اینه دلم میخاددلی عاشق یکی شم و اونم واقعادوسم داشته باشه ب دل هم بشینیم ...

دقیقا

من موردای خوبم بودن ولی واقعا به دلم ننشستن!

و هرکار میکنم نمیتونم با کسی که دوستش ندارم یه عمر زندگی کنم

🙂

دقیقا من موردای خوبم بودن ولی واقعا به دلم ننشستن! و هرکار میکنم نمیتونم با کسی که دوستش ندارم یه ...

دقیقا من حتی اگ مثلاخونه ماشین نداشته باشه مهم نیس فقط ب دلم بشینه 😥

خدایاشکرت...❤️

منم گیر خونه ماشین نبودم طرف رفتارش اینقدر زنندس که هرکار میکنی از چشم میفته!

اره بخدا موافقم یسریا نسبت ب سنشون خیلی جوگیرن یسریاعاقل ب وقت شوخ خنده خدانصیب کنه ی عشق پاک و خوبو

خدایاشکرت...❤️