2777
2789
عنوان

دلم میخاد...

588 بازدید | 44 پست

عشق واقعی تجربه کنم عاشق شم عاشقم شه

یه دونه ادم درس حسابی پیدانمیشه

خودم بگم ی وقت بپرسید شرایطم چیه

خوشگلم شاغلم اجتماعیم وضع خانوادگی متوسط

خوش برخورد خوش رو خوش پوش روابط عمومی خوب مجلس گرم کن 

سنم کم نیس ۲۷سالمه

باهرکی اشنامیشم همه دنبال چیزای دیگه ن یا اینکه یهوعوض میشن😥

خدایاشکرت...❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😥😥شاهزاده نمیخام ادم باشه عاقل باشه مث مردرفتارکنه 

چرا میخوای....

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
چرا میخوای....

خب هرادمی نیاز داره توزندگیش ی همدم داشته باشه شریک زندگیش باشه خوب بد شادی ناراحتی همه چیش باهاش تقسیم کنه کنارش باشه حامیش باشه عاشقش باشه علاقه ش نشون بده🙃

خدایاشکرت...❤️

خب هرادمی نیاز داره توزندگیش ی همدم داشته باشه شریک زندگیش باشه خوب بد شادی ناراحتی همه چیش باهاش تق ...

خطای شناختی 

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
خب شناختم ب وجودمیادکم کم

خودت رو میگم

1 خودت رو هزار میبینی و 100 دیگران رو 1 میسنجی

خودت رو میگم 1 خودت رو هزار میبینی و 100 دیگران رو 1 میسنجی

ن من دارم تمام شرایطی ک دارمومیگم خب شاغلم بگم نیستم ادم اجتماعیم بگم نیستم خجالتیم

واقعاخوشگل هستم بگم نیستم چیزی دروغ نگفتم خدایی

و اینکه دیگران میان ب بهونه ازدواج و درخواست نامعقول میدن چرابایدازخودم حرف دربیارم گلم

خدایاشکرت...❤️

ن من دارم تمام شرایطی ک دارمومیگم خب شاغلم بگم نیستم ادم اجتماعیم بگم نیستم خجالتیم واقعاخوشگل هستم ...

مگه بقیه ندارن؟

اینا چیزهای عادی که بیشتر مردم دارن و اپشن خاصی نیست