2777
2789

امشب ساعت دوازده با هم دعوا کردیم الان من از شدت ناراحتی و بحث سردرد گرفتم و میدونم تا چند روز حال روحیم خراب میشه 

اصلا هم سعی نکرد دیگه تمومش کنه و هی بحثو ادامه می‌داد تا من اومدم تو اتاق که فقط دیگه حرف نزنه کش پیدا نکنه و الان سردرد شدم 

بعد ایشون راحت غذاشو خورد و خوابید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همشون اینجوری نیستن ، مثلا شوهر من به نسبت من تو خیلی مسائل خیلی بیخیال و خونسرد رفتار میکنه ولی تو بحث با من همیشه تا از دلم درنیاره و نخندونتم اصلا بیخیال نمیشینه 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

من امشب تو ماشین سر یه چیزی گریم گرفت اولش گفت گریه نکن بعدش بغض کرد عینک آفتابیو تو داشبورد برداشت زد رو چشمش آدمی که تازه یه روزم نیست قبولش کردم که خودشو بهم ثابت کنه هر مردی بی‌خیال نیست

امیرعلی من تو در وجود من ریشه کرده ای تو یه تیکه از قلبمی که همه جا با خودم دارمت 🖤

مرداد این ذات رو دارن که وقتی خیلی عصبانیت میخوابن 

شوهر منم هر موقع دعوا میکنیم می‌ره میگیره تختتت می‌خوابه 

برعکس ما که از شدت حرص خوردن نمی‌تونیم بخوابیم

همشون اینجوری نیستن ، مثلا شوهر من به نسبت من تو خیلی مسائل خیلی بیخیال و خونسرد رفتار میکنه ولی تو ...

اره خب هستن این مردا همسر منم اینجوریه ولی خب اطرافیانم دیدم این جور مردارو

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز