2777
2789
عنوان

اگه مشکل داری و معجزه میخوای بیا

336 بازدید | 35 پست

خواهرای گلم

آیت الکرسی 1مرتبه

دعای توسل 1مرتبه

سوره الرحمن 1مرتبه

ذکر یالله ۱۰۰مرتبه در روز

به مدت ۴۰روز 

*ابتدا نیت کنید به نیت مشکلتون شروع کنید و بسم الله بگید بعد ۴۰ روز معجزشو میبنید بهتون قول میدم

خودم نتیجه گرفتم 

اطرافیان هم همین طور 

فقط از خدا با خلوص نیت بخواید از خود خودش بخواید متوسل بشید فقط فقط به خودش که گره گشا فقط خداست

التماس دعا🫂❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلم از زمانش گذشته  اون زمون حل نشد . قابل حل هم نیست دیگه .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

میخوایم دسته جمعی به نیت حاجت هامون باهمدیگه این ختمو برداریم که دعای دسته جمعی به اجابت نزدیک تره .. |🌱

از معجزه ی این ختم نمیگم خودتون بهتر میدونین ؛

_ ذکر یا جواد و الائمهِ ادرکنی

که در طول ۱۰ روز

باید ۱۴۰۰۰ مرتبهِ گفته بشه _

" به نیت حاجت روایی خودمون و بقیه میخونیم چه بهترررر که به نیابت از امام زمان بخونیم یا ثوابشو هدیه کنیم به ایشون و امام جواد ع  اینطوری دیگه ردخور نداره " 👌🏻😍

• فقط یه چیزی حتما حتما باید هر دعایی که میکنین اعتقاد کامل داشته باشین که برآورده میشه و هیچ شکی به دلتون راه ندین ، جوری باشه که انگار دعای شما پذیرفته شده پشت در هست و شما باید در رو به روش باز کنین ..

• راستی موقعی که دعا میکنین حتما تصور کنین حاجتتون اجابت شده و دعاتون پذیرفته شده و خدا رو بخاطرش شکر کنین ...

خیلی تاثیر داره 🌱

التماس دعا 

کاش چله ها چهل روز نبود برای منی که اصلا فرصت ندارم 

برام دعا کن اسی جان مشکلم حل بشه

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱