2777
2789
عنوان

بچه ها شما چطوری میاین نی نی سایت؟

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 34 پست
منم همینطور!بخاطر امنیت (چون اکثر تاپیکام راجبه خونواده شوهر)نمیزارم یوزر م سیو بشه تو گوشی

من متوجه نشدم بخاطر امنیت چکار میکنی؟ بمنم بگو لطفا 

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه نی نی سایتو دوست ندارم😢

چرا نیستی تو دختر

بهش عادت میکنی منم دیگه خیلی دوستش ندارم بیشتر به خاطر کاربراش

دور از جون شما البته

دل زده شدم

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
چرا نیستی تو دختر بهش عادت میکنی منم دیگه خیلی دوستش ندارم بیشتر به خاطر کاربراش دور از جون شما ال ...

خیلی به امضات احتیاج داشتم الان 

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون

یه «ن» مینویسم بقیشو خودش میاره😐😐

تازه چیز دیگ ای هم بخام سرچ کنم نینی سایتو میاره😑😑

کی؟نینی سایت😐

چی؟نینی سایت😐

کجا؟نینی سایت😑

راه تورا میخواند😛

من خودکشی نمیکنم اما،اگ ی ماشین با سرعت نور بیاد سمتم،،قدم از قدم ور نمی دارم...
خیلی به امضات احتیاج داشتم الان 

عزیز دلم

انشاالله قلبت همیشه پر از عشق و ارامش و محبت باشه

تکه ای از خاطره کسیه که تجربه نزدیک به مرگ داشته 

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
دیگه نی نی سایتو دوست ندارم😢

دماوند هنوز عادت نکردی😳☹

منم اون اوایل اصلا نمیومدم!

تقریبا ۲ هفته نیومدم😨

شوهرم واقعا نگرانم شده بود😂

میگفت نمیری نی نی سایت😨

نی نی سایته هاااا😲

منم میگقتم نههه نی نی سایت برامن دیگه مُرد😂😅

ولی الان هستم درخدمتتون😎

من😁

همسرم😣

امان ازبیکاری😔 یعنی دنیابه این بزرگی فقط کاربراهمسرمن نیست😭
عزیز دلم انشاالله قلبت همیشه پر از عشق و ارامش و محبت باشه تکه ای از خاطره کسیه که تجربه نزدیک به ...

امروز ظهر به خاطر یه گناهی که تو گذشته کردم خیلی استغفار کردم دلم میخاد خدا منو ببخشه وبهم بگه که بخشیدم 😔

امروز ظهر به خاطر یه گناهی که تپ گذشته کردم خیلی استغفار کردم دلم میخاد خدا منو ببخشه وبهم بگه مه بخ ...

حتما میبخشه خودش گفته توبه کنین

حتما میبخشه خودش گفته توبه کنین

خداکنه فرفری جون خیلی غصه میخورم 😥