2777
2789
عنوان

خدا لعنت کنه واکسن کرونارو💔

| مشاهده متن کامل بحث + 7142 بازدید | 243 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرقی نکردی منم درست ازدوزدوم ریزش وحشتناک گرفتم 

نه اصلا فرق نکردم من موهام بلند و لخت و خوشرنگ بود بعد خیلی بهش می‌رسیدم از وقتی واکسن زدم شونه که میکنم فک کنم ی نیم کیلویی میریزه ازش😂

والا خوبه همه مریضیاشونو ربط میدن به واکسن

از کجا میدونید علت دیگه ای نداره

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

پدرمن سکته کرد دونفرازآشناهااستخوون لگنشون سیاه شد خودمن والاافسردگی ریزش موپریودنامنظم

وایی مامانم منم زد  بعدش این اتفاق براش افتاد 

یعنی اثر اون بوده مامانم فکر می کنه از نشستنه زیاده 

دارو نبوده میخواستن بکشن

من یجا خوندم چای اسطخودوس بخوریم خوبه 

چون همین واکسن احتمال سکته قلبی رو افزایش میده

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
ینی یخورده سردم شه فوری مث سرماخورده ها میشم عجب غلطی کردم زدم

من سالی ی بار بیشتر مریض نمی‌شدم اونم‌ مهر آنفولانزا بود و تموم اینقدر مریض شدم امسال کلا روی هم شاید دو هفته حالم خوب بود 

خدا لعنت کنه خود کرونا رو  من از وقتی کرونا گرفتم که حمله کرد به دستگاه گوارشیم از این رو به ا ...

با دیدن اسم پروفایلو عکس پروفایلت بشدت دلم جیران خواست و اینکه کاش برمیگشتم الان ب تاریخ عضویتت کاش

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
نمیشه اثر این اشغالی رو که تزریق کردن از بین برد

من مثل شما تند تند بیمار میشدم الان چند وقته بهترم ولی پدرم در اومد

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

من دو دوز زدم، هیچ مشکلی هم برام پیش نیومد خداروشکر

ریشه واژه «بذار» از «گذاشتن» هست. شما مگه مینویسید گزاشتن که میگید بزار؟🤦🏼‍♀️ «حامی حقوقِ کلماتِ بذار (نه بزار)_ راجع به(نه راجب)_خواست(نه خاست)_مطمئن(نه مطمعن)_توجیه(نه توجیح)_سپاسگزار(نه سپاسگذار)»❣️