2777
2789
عنوان

خدا لعنت کنه واکسن کرونارو💔

| مشاهده متن کامل بحث + 7142 بازدید | 243 پست
من ی جا خوندم هرکی واکسن زده طی پنج سال اینده میمیره    

نه بابا خدا نکنه دیگه در این حدم نیست

کربلا به ماآموخت اصلح راانتخاب کنیم حتی اگر72نفر باشیم 💔         باآل علی هرکه دراُفتاد وراُفتاد..لبیک یاخامنه ای ،لبیک یاحسین است💖جانم فدای رهبر   💞      💞   گر پدر نیست تفنگ پدری هست هنوز،سردارعزیز راهت ادامه دارد  .....  پاینده جمهوری اسلامی ایران  ...    الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم                                    کوروش بازوی نظامی یهود بوده همه تاریخ نویسانی که از کوروش تعریف و تمجید می کنند یهود ی بوده اند. فرزند کوروش به اسم خشایار مست ملنگ باعث کشتار عظیم ایرانیان شد که به عید پوریم یهودیان معروف است. تنها حکومتی که سکه ای از آن پیدا نمی شود هخامنشی است در حالی که ماقبل هخامنشی سلسله هایی دارای سکه مضروب هستند. هخامنشیان یک نیروی نظامی بودند و هیچ ارتباطی با اقوام ایرانی نداشته اند..  ..رئیسی عزیز خستگی نمیشناخت....ما رجایی را شنیدیم و رئیسی را دیدیم                              

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عموم و زنعموم.دایی ام  سکته کردن  وفوت شدن .بعد واکسن کرونا.در حالیکه مریضی نداشتن.یدفعه ایی اتفاق افتاد

دامادمون و همکار همسرمم هردو سکته کردن.منتها عمل شدن و بخیر گذشت.

خیلی اطرافممون سکته ایی زیاد شدن.خداخودش رحم کنه.

من  واکسن نزدم.ولی همسرم زده😟

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

یادتونه انموقع هرکسی تاپیک میزد واکسن نزنید اولا که میترکید دوما همه چنان حمله ای میکردن که پشیمون بشه ازین اطلاع رسانی

خودم چندبار تعلیق شدم

ولی درکل ازون سال ویروسای عجیب و پشت سرهم و کلا مریضی زیاد شد.دلیلشم خدا میدونه.

اینجا برای از تو سرودن هوا کم است...