2777
2789
عنوان

این بازی هایی ک پول میدن راسته

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز که لیست نشده و خبری نیس ولی ممکنه پول بشه ممکنه نشه روزی ۵دیقه وقتبذار .البته ناتکوین بسته شده ...

اها منم الان تاپ سواپ هستم شما میتونید راهنمایی کنید

و خدایی بشدت برایم کافی است❤...
اها منم الان تاپ سواپ هستم شما میتونید راهنمایی کنید

ازکجاش سوال داری؟مثل ناتکوین سکه جمع کن فعلاخبری نیست .اون ناتکوینم هر ۱۰میلیون رو ۱۵۰۰تا۱۶۰۰ فروختن .هرکسی هم نفروخته الان منتظره 

پس یعنی همشون کلاه برداری نیست

از کل حرفم اینو دیدی فقط؟ 😂 اره ولی خب بهشونم اعتمادی نیس

عاشق چشم و ابروی مردم نیستن که پول بدن 

شما فکر کن تو دنیایی که همه دنباال یه قرونن حالا شغلی بود کار میکردیم یچیزی ، ولی بازی اخه چی بگه ادم 

اون ناتکوین بود چی بود تو تل اینم یه ویدیو ازش اومد میگف الکیه من دستم شکست صدها هزار سکه جمع کردم برای ۱ دلار

درخواست دوستی رد میشه !اگر عرضی هست تاپیک آخر درخدمت شما هستم . احترام خط قرمز منه بی حرمتی رو اصلا نمیپذیرم❌تنها بزرگ شدم و تنها ادامه میدم💚

از کل حرفم اینو دیدی فقط؟ 😂 اره ولی خب بهشونم اعتمادی نیس عاشق چشم و ابروی مردم نیستن که پول بدن&n ...

خب حالا که انقد خوب توضیح دادی و حس ششمی هستی 

میشه راجب زندگیم یه حس ششم بگی

خب حالا که انقد خوب توضیح دادی و حس ششمی هستی  میشه راجب زندگیم یه حس ششم بگی

سوالت چیه عزیزم

هرچی سوالت دقیق تر باشه جوابتم دقیق تر درمیاد

درخواست دوستی رد میشه !اگر عرضی هست تاپیک آخر درخدمت شما هستم . احترام خط قرمز منه بی حرمتی رو اصلا نمیپذیرم❌تنها بزرگ شدم و تنها ادامه میدم💚

راجب زندگیم زناشویی و وضعیت مالی و شغلی همسرم 

اواخر اختلافی چیزی نداشتین؟  حس کردم زیاد صمیمی نیستین انگار نمیدونم شاید موقته 

یکم بیشتر توضیح بده دقیقا سوالتو اخه چیزی که شما میگی خیلی کلی هس

اواخر اختلافی چیزی نداشتین؟  حس کردم زیاد صمیمی نیستین انگار نمیدونم شاید موقته  یکم بیشت ...

افرین خوب گفتی اختلاف روز داریم ولی اصلا صمیمی نیستیم و سردی بیشتر من.

ببین ما خونه خریدیم و بشدت تو مشکل مالی هستیم از طرفی خسته شدم از زندگی  

میخام ببینم گی این وضعیت بی عشقی بی محبتی بی پولی روزلی تکراری تموم میشه

میخام بدونم خونه جدید ک میرم برام خدا میاره یا نه

افرین خوب گفتی اختلاف روز داریم ولی اصلا صمیمی نیستیم و سردی بیشتر من. ببین ما خونه خریدیم و بشدت ت ...

موقته این بلاتکلیفی و وضعیت بدتون ، از لحاظ مالی اوکی میشید

و دیگه اینکه خونه جدید وضعیتون رو حس کردم بهتر میکنه اون سردی انرژی منفی کمترمیشن 

برای زمان واقعا چیزی حس نکردم ولی مشخصه خیلی کارا روی دوشتونه زحمت زیادی میکشین دس تنها هستین میشه گف تو خونه

[QUOTE=338085791]برای زمان واقعا چیزی حس نکردم ولی مشخصه خیلی کارا روی دوشتونه زحمت زیادی میکشین دس تنها هستین میشه گ ...[/QUOTE 

میشه گفت تو خونه رو متوجه نشدم

میتونی بگی بلاخره از شر بی پولی راجت میشیم یا نه

[QUOTE=338085791]برای زمان واقعا چیزی حس نکردم ولی مشخصه خیلی کارا روی دوشتونه زحمت زیادی میکشین دس ...

منظورم اینه که بنظر توی خونه اکثر کارها رو دوش شماس .اینطور حس کردم 

اره فکرمیکنم کاری پیدامیکنین که از لحاظ مالی اوکی میشید بزودی