ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مارو یه ساختمون خرابه برد به اسم نوساز. میگم بابا روی کنتور گاز زده ۲۰۱۴. مسخرم میکنه میگه خانوم مگه کنتور همون روز که میخرنش تولید میشه!!! اکثررررررشون دروغگو هستن. خیلی خیلی.
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)
وای ما رفتیم ی خونه دیدیم طبقه دو با پارکینگ به ما گفتن ۳ تومن دختر عموم یکی دوماه قبل از من طبقه پایین همون ساختمون ولی بدون پارکینگ پونصد تومن ارزونتر گفته بود (شهرستانیم و پول پارکینگ اینقدر نیست
تعریف می کنه جاش خوبع می بینم دهات کوره اس میگع خیابونش خوبه میریم ی جا دیگ می بینم کلا پرت ...
من صاف میگم فلان محل مورد داری؟ میگه اره پشت ماشین بیا دنبالم دوتا کوچه پایینتره. باور کن کم مونده بود از تهران خارج شیم اینقددددد رفت رفت رفت تا برسه به ملک مسخرش 😐😐 یعنی بلاهایی که این قشر سر آدم میارن اینقد زیاده نمیشه لیست کرد
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)
نخیر. یه منطقه ی دیگه که قصد زندگی نداشتیم خریدیم که صرفا ارزش پول حفظ بشه.
ب شوهرم گفته توهم بیا املاکی شو والا این بدبخت اصلا نمیتونه دروغ بگع
آره کار هرکسی نیست ببخشید ملتو خر فرض کنه تو روشون خالی ببنده.