2777
2789

دیشب با دوستاش خونه باغ بودن گفت خستس

هر چی اصرار کردم گفت نه

راجع ب باغ برا مراسمم بحثمون شد

من میگم مراسم شلوغ نگیر دلیلی نداره هر کی سلام علیک داری رو دعوت کنی میگه نه کادو سنگین دادم

هیچی اونجور میخواستم نشد

عقدم اونجور میخواستم نشد الانم عروسیم اونجور میخوام نمیشه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

تو چیکار داری اخه کیا رو میخان دعوت کنن؟؟؟ خرجشو خودشون میدن تو ب خودت برس و چیزایی ک مربوط بهته

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

دلم ی عروسی شیک و کوچیک میخواس

نهایت فامیل درجه یک دعوت باشن

نه هفت پشت غریبه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو چیکار داری اخه کیا رو میخان دعوت کنن؟؟؟ خرجشو خودشون میدن تو ب خودت برس و چیزایی ک مربوط بهته

عروسی منم هست

دلم نمیخواد شلوغ باشه

خانواده شوهر من خیلی کندن خیلی تو پذیرایی ضعیفن

نشده تو مهمونیا زودتر از ساعت ۱ شام بخوریم

اینجوری ک نمیتونن مدیریت کنن جلو فامیلام ابرو ریزی میشه

خونه باغ دیگه چه جورشه مرد متاهل مگه باید بره خونه باغ ؟نمیفهمم واقعا🧐

اره با دوستاش بود دیشب

عروسی منم هست دلم نمیخواد شلوغ باشه خانواده شوهر من خیلی کندن خیلی تو پذیرایی ضعیفن نشده تو مهمون ...

درسته هست ولی وقتی توجه نمیکنن حال خودتو خراب نکن پذیرایی رو هم ک خانوادش نمیخان بکنن خود پرسنل تالار یا باغ انجام میدن

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
اره با دوستاش بود دیشب

مگه مجرده که مجردی بره مهمونی؟

یا من متوجه نمیشم یا شما هنوز از زندگی متاهلی آگاهی کافی نداری گلم

بعدشم جشن عروسی رو شوهرت میگیره ولش کن فقط پرسنل باید پذیرایی کنن کاری به خانواده همسرت ندارن که اونا بخوان پذیرایی کنن 

تالار یا باغ هردو پرسنل پذیرایی داره عزیزم پس حرص نخور اتفاقا بگو چون تعداد بیشتر میخوای بیاری لباس و آرایشم باید بهترین باشه که یادگاریش برامون بمونه

مگه مجرده که مجردی بره مهمونی؟ یا من متوجه نمیشم یا شما هنوز از زندگی متاهلی آگاهی کافی نداری گلم ...

اخه ما رسم داریم بعد تالار بریم باغ

باغ های اینجا ظرفیتشون کمه دلم میخواست ‌کلا مراسم تو باغ باشه

اخه ما رسم داریم بعد تالار بریم باغ باغ های اینجا ظرفیتشون کمه دلم میخواست ‌کلا مراسم تو باغ باشه

قشنگم همه مهمونا رو که نمیبری باغ فامیل درجه یک رو میبرن 

اونجا هم حتما پرسنل پذیرایی بگیر که مشکلی پیش نیاد 

کلا سعی کن اون روز بهت خوش بگذره نه اینکه همش حرص بخوری

چون هرکاری کنی باز مردم ببخشیدا دور از جون دهنشون بازه پس بیخیال باش و از روز مهم زندگیت لذت ببر

امیدوارم خوشبخت ترین باشی❤️

قشنگم همه مهمونا رو که نمیبری باغ فامیل درجه یک رو میبرن  اونجا هم حتما پرسنل پذیرایی بگیر که ...

ممنون عزیزم