2777
2789

تو تاپیکم از سابلیمینال گفتم خیلی خیلی زیاد درخواست دادین و خیلیا هم توی روبیکا و شاد براشون فرستادم

واونایی ک در خواست داده بودین تعدادتون خیلی زیاده نمیرسم تک تک پاسخ بدم

لطف کنید خودتون توی روبیکا پیام بدین براتون بفرستم😘

میشه بگی قضیش چیه ؟ باهاش به چه هدفی رسیدی ؟

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بگی قضیش چیه ؟ باهاش به چه هدفی رسیدی ؟

توی تاپیکی ک راجب خواستگارم و تولدم هست به یکی گفتم

سابلیمینال گوش میدم هر از گاهی

وقتی گوش میدم

اتفاقات خوبی میفته

ادما جذبم میشن

چون برای زیبایی و عشق ب خود و اعتماد ب نفس هست ک

واقعا ب طور معجزه اسایی همیشه نتیجه میده

توی تاپیکی ک راجب خواستگارم و تولدم هست به یکی گفتم سابلیمینال گوش میدم هر از گاهی وقتی گوش میدم اتف ...

جدییییی ؟ میشه درخواست بدم ایدیتو برام بفرستی فردا پیام بدم بهت ؟ اخه روبیکام خرابه امروز بالانمیاد .

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

عه چیکار کردی اخرش کیک رو رفتی بگیری؟

نه نگرفتم

صب روز تولدم یکی زنگ زد گفت

خانوم میشه بیاین کیکتون رو ببرین

گفتم من کیکی سفارش ندادم

اقاهه گفت شماره شمارو دادن ب ما

گفتم زنگ بزنید ب خودشون

گفت شمارشو بده

منم دادم

بعدشم پیام داده بود و عکس کیک و فرستاده بود برام خواستگارم

بایه اکانت دیگه

الان میزارم شاتش رو

جدییییی ؟ میشه درخواست بدم ایدیتو برام بفرستی فردا پیام بدم بهت ؟ اخه روبیکام خرابه امروز بالانمیاد ...

عزیزم روبیکا دارم

اینجا آیدی میزارم خواستی پیام بده خودت

عزیزم روبیکا دارم اینجا آیدی میزارم خواستی پیام بده خودت

باشه گلم ایدیتو میفرستی پس

نه نگرفتم صب روز تولدم یکی زنگ زد گفت خانوم میشه بیاین کیکتون رو ببرین گفتم من کیکی سفارش ندادم اقاه ...

طرف حسابی عاشقته قشنگ

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜