2777
2789
عنوان

میسلارواتر

61 بازدید | 11 پست

کسی استفاده میکنه؟

گفتم شوینده بده فروشنده اینو داد

بعد الان دیدم فقط واسدپاک کردن میکاپه

من میکاپ نمیکنم 

نهایت ی ریمل و رژ

یعنی نمشه ازش استفاده کنم؟

فقط برای پاک کردن ارایش هست 

باید بری اسمشو بگی بهت بده 

تایپک قبلم بیاین خانمای اهل روتییین

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط برای پاک کردن ارایش هست  باید بری اسمشو بگی بهت بده  تایپک قبلم بیاین خانمای اهل روت ...

الان اینو ببرم پس بدم بجاش چی بگم بده؟

پوستم معمولی بود ولی جدیدا حس میکنم چرب شده 

من ریملو باهاش پاک میکنم

قشنگ تمیز تمیز دور چشمام پاک‌میشه

ولی با شوینده همش ریمل میره توچشمم🦧

اکانت مشترک منو دخترخالمه❤ با صاحب اکانتا کارداشتین ب اکانت حیران ومسیحا پیام بدین🌸😍
الان اینو ببرم پس بدم بجاش چی بگم بده؟ پوستم معمولی بود ولی جدیدا حس میکنم چرب شده 

اره برو پس بده بگو فوم شستشو مخصوص پوست نرمال میخوام

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
اره برو پس بده بگو فوم شستشو مخصوص پوست نرمال میخوام

بزن گوگل بگو فوم سشتشو ببین همونیه که میخوای یا نه

شما استفاده کردی ازش؟ تاثیری داشته؟

اره من کل ارایشمو باهاش پاک میکنم

خیلی خوبه توکمترین وقت ارایشو کامل از رو صورت پاک میکنه

اکانت مشترک منو دخترخالمه❤ با صاحب اکانتا کارداشتین ب اکانت حیران ومسیحا پیام بدین🌸😍
من ریملو باهاش پاک میکنم قشنگ تمیز تمیز دور چشمام پاک‌میشه ولی با شوینده همش ریمل میره توچشمم🦧

منظورشون برای پاک کردن میکاپ نبوداا میگیری چی میگم؟

منظورشون برای پاک کردن میکاپ نبوداا میگیری چی میگم؟

میدونم منظورش چیه

من واسم دکتر پوستم نوشت

گف از شوینده بهتره چون‌کامل پوستو پاک میکنه

و واقعاهمینه