bebrave مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 4346 عنوان کسی نیست که بهش بگم ...... 70 بازدید | 10 پست حالم بده بده و دارم از استرس می لرزم نمی دونم چی ارومم می کنه اما می دونم حالم خیلیییی بدهای کاش یکی کنارم می نشست و یه جمله می گفت تا اروم بشم 1403/02/17 | 20:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jamisoo عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 545 اروم باش حتی اگه مشکلی داری یا اتفاقی افتاده باور کن که اونقدرم مهم نیس فقط بزار بگذره به این نتیجه میرسی خودت از همه چی مهم تری نفس عمیق بکش و 2 دقه چشماتو ببند انشاالله همه به خواسته هاشون برسن منم به خواسته ی قشنگم و هدف هام...دعا کنین برام..:)
bebrave مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 4346 درست مبشه قوی بمون 👌 از قوی بودن خسته شدم دلم می خواد بشینم یه گوشه و بقیه بهم حق بدن
bebrave مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 4346 اروم باش حتی اگه مشکلی داری یا اتفاقی افتاده باور کن که اونقدرم مهم نیس فقط بزار بگذره به این نتیجه ... امتحان مهم دارم ولی این حال بد نمی زاره درس بخونم می دونی ، دلم می خواد یکی من دو سوار ماشین بکنه ببره یه جای دور از جایی که هستم . ۲۵ سالمه ولی شدم مثل به بچه بی قرار ۲ ساله که وقتی زمین خورد منتظر موند بقیه بیان نازش کنن
jamisoo عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 545 امتحان مهم دارم ولی این حال بد نمی زاره درس بخونم می دونی ، دلم می خواد یکی من دو سوار ماشین ... درکت میکنم عزیزم یه موقع هایی واقعا همه نیاز ب توجه و محبت دارن نیاز دارن که یکی ارومشون کنهنمیدونم میتونم یا نه ولی میتونی روم حساب کنی سعی میکنم کمکت کنم:) انشاالله همه به خواسته هاشون برسن منم به خواسته ی قشنگم و هدف هام...دعا کنین برام..:)
nimabahram عضویت: 1402/05/03 تعداد پست: 740 از قوی بودن خسته شدم دلم می خواد بشینم یه گوشه و بقیه بهم حق بدن هر چه قدر نیازت رو به تایید و توجه افراد کمتر کنی بیشتر بهتر میشی ...
bebrave مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 4346 درکت میکنم عزیزم یه موقع هایی واقعا همه نیاز ب توجه و محبت دارن نیاز دارن که یکی ارومشون کنه نمیدون ... ممنون از مهربونیت 🥺همین که می دونم یه نفر حاضر به صحبت باهام شده که انقدر قلب مهربونی واره برام دلگرمی ❤لطفا برام دعا کن امتحان فردا رو به خوبی تموم کنم . وگرنه بیشتر نا بود می شم چون اصلا حوصله ندارم یه دوره ۵ ماه رو دوباره بگذرونم
jamisoo عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 545 ممنون از مهربونیت 🥺 همین که می دونم یه نفر حاضر به صحبت باهام شده که انقدر قلب مهربونی واره برام د ... فداتشم عزیزم مهربونی از خودتهکاری نکردم کهحتماااا کلی برات دعا میکنم انشاالله که فردا بیای بگی امتحانت خیلی خوب بودهفقط سعی کن استرسو بزاری کنار و بخونی🥲 انشاالله همه به خواسته هاشون برسن منم به خواسته ی قشنگم و هدف هام...دعا کنین برام..:)
bebrave مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 4346 فداتشم عزیزم مهربونی از خودته کاری نکردم که حتماااا کلی برات دعا میکنم انشاالله که فردا بیای بگی ا ... تمام سعی ام رو می کنم قربونت عزیزم ممنون ❤😘
jamisoo عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 545 تمام سعی ام رو می کنم قربونت عزیزم ممنون ❤😘 فدات🙂❤ انشاالله همه به خواسته هاشون برسن منم به خواسته ی قشنگم و هدف هام...دعا کنین برام..:)