2777
2789
عنوان

کسی نیست که بهش بگم ......

70 بازدید | 10 پست

حالم بده بده و دارم از استرس می لرزم 

نمی دونم چی ارومم می کنه اما می دونم حالم خیلیییی بده

ای کاش یکی کنارم می نشست و یه جمله می گفت تا اروم بشم 

اروم باش حتی اگه مشکلی داری یا اتفاقی افتاده باور کن که اونقدرم مهم نیس فقط بزار بگذره به این نتیجه میرسی 

خودت از همه چی مهم تری نفس عمیق بکش و 2 دقه چشماتو ببند

انشاالله همه به خواسته هاشون برسن منم به خواسته ی قشنگم و هدف هام...دعا کنین برام..:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اروم باش حتی اگه مشکلی داری یا اتفاقی افتاده باور کن که اونقدرم مهم نیس فقط بزار بگذره به این نتیجه ...

امتحان مهم دارم ولی این حال بد نمی زاره درس بخونم 

می دونی ، دلم می خواد یکی من دو سوار ماشین بکنه ببره یه جای دور از جایی که هستم . 

۲۵ سالمه ولی شدم مثل به بچه بی قرار ۲ ساله که وقتی زمین  خورد منتظر موند بقیه بیان نازش کنن 

امتحان مهم دارم ولی این حال بد نمی زاره درس بخونم  می دونی ، دلم می خواد یکی من دو سوار ماشین ...

درکت میکنم عزیزم یه موقع هایی واقعا همه نیاز ب توجه و محبت دارن نیاز دارن که یکی ارومشون کنه

نمیدونم میتونم یا نه ولی میتونی روم حساب کنی سعی میکنم کمکت کنم:) 

انشاالله همه به خواسته هاشون برسن منم به خواسته ی قشنگم و هدف هام...دعا کنین برام..:)

درکت میکنم عزیزم یه موقع هایی واقعا همه نیاز ب توجه و محبت دارن نیاز دارن که یکی ارومشون کنه نمیدون ...

ممنون از مهربونیت 🥺

همین که می دونم یه نفر حاضر به صحبت باهام شده که انقدر قلب مهربونی واره برام دلگرمی ❤لطفا برام دعا کن امتحان فردا رو به خوبی تموم کنم . 

وگرنه بیشتر نا بود می شم چون اصلا حوصله ندارم یه دوره ۵ ماه رو دوباره بگذرونم 

ممنون از مهربونیت 🥺 همین که می دونم یه نفر حاضر به صحبت باهام شده که انقدر قلب مهربونی واره برام د ...

فداتشم عزیزم مهربونی از خودته

کاری نکردم که

حتماااا کلی برات دعا میکنم انشاالله که فردا بیای بگی امتحانت خیلی خوب بوده

فقط سعی کن استرسو بزاری کنار و بخونی🥲