2777
2789
عنوان

قانون جدید طلا

209 بازدید | 4 پست

بچه ها من یه قانون مسخره ای شنیدم ک بعد از گذشت مدتی هرچق گذشته باشه سال اول 15 و سال بعد25 و... باید مالیات بدیم واقعا قانون مسخره ای میشه خب طلا میخریم پس انداز بشه مثلا

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

نه دروغه همش

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
نه دروغه همش

پس علت عتصاب طلافروشا چیه؟

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پس علت عتصاب طلافروشا چیه؟

منکه چیزی نشنیدم،یه مدت گفتن قراره به طلاومهریه مالیات محاسبه بشه،ولی بعدش گفتن دروغه وتکذیب شدکلا

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
منکه چیزی نشنیدم،یه مدت گفتن قراره به طلاومهریه مالیات محاسبه بشه،ولی بعدش گفتن دروغه وتکذیب شدکلا

امیدوارم