2777
2789
عنوان

من امروز خیلی عصبی بودم

269 بازدید | 17 پست

صبح تو یه جلسه ای سر خراب بودن سیستم صوتی تلخی کردم 

بعد تو دانشگاه سر اینکه ماژیک درست نمی نوشت واکنش بدی نشون دادم البته با یکیم چت میکردم کفرمو در اورده بود سر دانشجوها خالی کردم الکی بهشون گیر دادم

بعد از ظهر جلسه مشاوره داشتم جلسه ی سوم مراجعه بود هیچکدوم از تمرینا را انجام نداده بود گفتم دیگه نیا 

دیگه گیر دادنای الکی به این و اون و اشیا و وسایل و... هم بماند 

آقا هستم آقا هستم آقا هستم                           درخواست دوستی ممنوع                               لایک نکنید کامنت نزارید زیر پستم به جز استارتر کسی ریپ نزنه لطفا😊                                    حسین دعای مستجاب مادرم                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلتون چیه چرا عصبی اید و رفتید مشاور

نه نرفتم پیش مشاور خودم مشاور بودم 

نمیدونم امروز وحشی شدم😂

آقا هستم آقا هستم آقا هستم                           درخواست دوستی ممنوع                               لایک نکنید کامنت نزارید زیر پستم به جز استارتر کسی ریپ نزنه لطفا😊                                    حسین دعای مستجاب مادرم                       

بیا یه دست ما رو هم بزن حالت خوب شه 

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
یه روزای روزت نیست اشکالی نداره ولی بقیه که مقصر نیستن  برو خونه و ریلکس کن فیلم مورد علاقه خ ...

آره الان خونه ام دیگه دیدم تو اجتماع باشم یا میزنم یکی را یا کتک میخورم😄

بیا یه دست ما رو هم بزن حالت خوب شه 

😂😂

ما هم استاد عقده ای زیاد داشتیم خدا ازشون نگذره 

😂😂😂