2777
2789
عنوان

مداد چشم

1219 بازدید | 11 پست

سلام

مداد چشم گیاهی یا مارک خوب کهباعث حساسیت نباشه و دور چشم و کثیف نکنه چی معرفی میکنید؟

که هم بشه داخل چشم کشید هم بیرون چشم؟و ماندگاری داشته باشه؟

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤

یه مداد چشم هست 

bourjois...effet  smoky  ultra black

فقط برای توی چشم خوبه ...بپا برای بیرون چشم استفاده نکنی 

تو دیچی کالا نوشته بودن برای بیرون چشم...زدم همش سیاه میکرد زیر چشممو

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه مداد چشم هست  bourjois...effet  smoky  ultra black فقط برای توی چشم خوبه ...بپا ...

من میخوام برای بیرون و داخل چشم استفاده کنم..

از ایوروشه خیلی تعریف شنیدم کسی استفاده کرده؟

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤

ایوروشه نزدم عزیزم 

beyuخوبه زدم...دور چشم و توی چشممو باهاش زدم..بدنه مشکی داره با نوشته آبی براق... **مدل ضد آبش** ...خیلی عالیه 

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳
مرسی از اینکه پست گذاشتی گلم

مامان سپنتا و کیانا ماشاللله چقدر مودبی عزیزم...اول فکر کردم کاربر تازه هستی که انقدر با ملاحظه ای ...بعد دیدم جزو قدیمی ها هستی

مامان سپنتا و کیانا ماشاللله چقدر مودبی عزیزم...اول فکر کردم کاربر تازه هستی که انقدر با ملاحظه ای . ...

فدات عزیزم😍😍

سایت اینترنتی الانزا امکان خرید راحت و بی دغدغه لوازم آرایشی، بهداشتی و مراقبتی را برای شما فراهم می کند. در زیر شاخه لوازم آرایش چشم و ابرو از دسته بندی لوازم آرایشی، می توانید تنوعی از محصولات آرایش چشم را مشاهده کنید و برای خرید مداد چشم را ببینید.

از آن‌جایی که این محصول هم برای کشیدن خط چشم استفاده می‌شود و هم برای داخل چشم کارایی دارد، بایستی مدادی تهیه کنید که در اثر تعریق یا رطوبت پخش نشود، ریزش نداشته باشد، اطراف چشم و داخل آن را سیاه و آلوده نکند. باعث قرمزی و التهاب نشود.
https://elanza.com/mag/anti-allergy-eye-pencil/