2777
2789
عنوان

شکم بعد سز

157 بازدید | 33 پست

سلام خانما کیا سز کردن بچه اول و شکمشون نرفت من وقتی میرم تاپیک های قدیمی میخونم که سز کردن شکم شون نرفته  میترسم.  میگم طبیعی بزنم بعد از درد طبیعی و عوارضش میترسم 

زن میرزا  کوچک خان جنگلی   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوتا سز کردم شکم ندارم😶

ربطی ب نوع زایمان نداره

بلکه ب نوع تغذیه و فعالیت در زمان بارداری

و همچنین فعالیت و ورزش بعد زایمان داره

والا طبیعی هم میشنایم که شکم داره

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

بعد زایمان خانما خودشونو میبندن به کاچی با روغن زیاد واسه همون شکمشون بزرگ‌میشه

بعد زایمان طبیعی بلافاصلهراحت میشه شکم بند ببندی تا شکم زودتر جمع شه اما بعد سز نمیشه چون چسبندگی میده

دوتا سز کردم شکم ندارم😶 ربطی ب نوع زایمان نداره بلکه ب نوع تغذیه و فعالیت در زمان بارداری و همچن ...

چیکار کردی چه ورزشایی کردی میشه لطفا بگی

زن میرزا  کوچک خان جنگلی   

اصلا ربطی به سزارین نداره

بعد هر نوع زایمانی باید مراقب تغذیه وزن و اندامت باشی

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

ربطی به نوع زایمان فک نکنم داشته باشه اطرافم دختر مجردم دیدم با شکمای گنده مونده به بدنت، قبل بارداری شکم داشتی؟ تو بارداری چقد اضافه کردی بعد زایمانم باید شکم بند ببندی و مراقبت کنی

بعد زایمان خانما خودشونو میبندن به کاچی با روغن زیاد واسه همون شکمشون بزرگ‌میشه بعد زایمان طبیعی بل ...

الان سز هم میبندن من تو بیمارستان بستم ولی چون مامانم اینا شکم دارن منم ب اونا رفتم شکم دارم یکم

گذشته رو فراموش کن ولی درسی رو ک بهت داده رو هرگز💔
2790
2778
2791
2779
2792