2777
2789

دردش خیلی زیاده ؟ من دیروز انگشت کوچیک دستم ضربه خورد الان درد نداره فقط کبود شده و ورم کرده نمیتونم تکون بدم به نظرتون شکسته ؟

دکتر نرفتی؟ عکس ننداختی؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اگه کبود شده و ورم داره و نمی‌تونی تکونش بدی اینا مشخصه‌های شکستگی‌ه! البته امیدوارم اینجوری‌ نباشه ، اما لطفاً برو یه عکس بگیر!

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
خب اگه کبود شده و ورم داره و نمی‌تونی تکونش بدی اینا مشخصه‌های شکستگی‌ه! البته امیدوارم اینجوری‌ نبا ...

آخه از دیروز خیلی بهتر شده گفتم شاید خوب بشه😭

آخه از دیروز خیلی بهتر شده گفتم شاید خوب بشه😭

خب پس سعی کن خودت یه آتل درست کنی ، یه چیزی تخت و محکم و البته هرچی باریکتر باشه بهتره که اذیت نشید ، فقط باید سخت باشه و نشکنه. اینو زیر و بالای انگشتت بذار (انگشت بغلی‌شم همین‌طور ، یعنی یه تیکه باشه که هر دو تا انگشتو با هم مهار کنه ! یکی بالا ، یکی پایین و بعد با یه باند اینو ببند) ممکنه مو برداشته باشه ، مراقب باش سرما بهش نخوره که دردش وحشتناک میشه. یه بار تو فوتبال دوتا از انگشتای پام مو برداشته بود تا نصفه شب متوجه نشدم ، تو خواب چنان دردی داشت که منو بیدار کرد.

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️