2777
2789

ی دونه تجدید دارم ک باید بزرگسالان ثبت نام کنم و فردا آخرین فرصته ولی اکثر مشاوره‌ها میگن ک با وجود تجدید میشه ترمیم معدل شرکت کرد، اگ تجدیدمو ثبت نام کنم سایت باز شه دیگ نمیتونم ترمیم معدل شرکت کنم یا فرقی نداره؟؟ 

شرایط منم همینه

گذاشتم فردا

چندروز پیش از توی سایت میخاستم وارد بشم

نشد

ولی میگن حتما باید سوابق رو تایید کنی تا بتونی شرکت کنی

و برای سوابق هم باید ثبت نام کنی ظاهرا

من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شرایط منم همینه گذاشتم فردا چندروز پیش از توی سایت میخاستم وارد بشم نشد ولی میگن حتما باید سوابق ...

سوابقم تایید کردن فقط ی تجدید دارم اونم میترسم برم ثبت نام کنم دیگه نشه ترمیم معدل ثبت نام کنم آخه میگن با وجود تجدید میشه ترمبم معدل شرکت کرد 

ثبت نام ترمیم معدل مگ شروع شده؟ تاییدیه تحصیلی ک امروز روز آخر بود

ن شروع نشده واس اونایی ک تجدید دارن فردا آخرین روز ثبت نامه، ولی میترسم ثیت نام کنم بعد نتونم ترمیم معدل شرکت کنم

سلام عزیزم

بنده مشاورم

فرقی نداره

باوجود تجدید میتونید ترمیم کنید 

اما

اگر تجدیدتون رو شهریور دی یاهرتایمی جز خرداد پاس کنید تاثیری در کنکورتون نخواهد داشت! و عملا تراز صفر

یا یه تراز بسیار پایین برای این درس میگیرید

هرآنچه‌دارم‌ازلطف‌خداست🌱🌸درخواست‌دوستی‌عزیزان‌کنکوری‌بلامانع‌است😊🙏
سوابقم تایید کردن فقط ی تجدید دارم اونم میترسم برم ثبت نام کنم دیگه نشه ترمیم معدل ثبت نام کنم آخه م ...

همون مدرسه تایید کرد؟

چجوری میشه بگی؟

نه نترس میشه برای دیپلم های ناقص میشه

من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش

سلام عزیزم بنده مشاورم فرقی نداره باوجود تجدید میتونید ترمیم کنید  اما اگر تجدیدتون رو شهر ...

وای لطفا اگ میشه جوابمو بدید ممنون میشم 

اگ فردا من واس تجدیدم ثبت نام کنم و سایت باز شه امکانش هست ک ترمیمم شرکت کنم آخه میگن فردا آخرین فرصته ثبت نام تجدیده