یکی دو ماه آخر رابطه سرد شده بود کمرنگ شده بود هم پیام هم تماس هم بیرون ؛ تند هم شده بود و چند بار با تندی گفت به تو ربطی نداره ک انلاینم یا کجام ؛ انلاینی های طولانی تلگرام هم هست ؛ ی شب هم بیرون بودیم گوشیش زنگ خورد دقیقا شب سال تحویل و تعطیلی و به اسم مشتری سیو کرده بوود ولی جواب نمیداد بعدش ک گفتم گفت این رل پارسالمه الان یهو زنگ زده ؛ دو روز حتی ی زنگ نزد وفرداش رفیق مشترکمون گفت بهتره از هم فاصله بگیرید چون رابطتتون بی سرانجامه وقتی بهش گفتم گفت آره اینجوری برا دوتامون بهتره منم سین کردم جواب ندادم شب احیا هم اومد حلالیت گرفت ک ببخشید من اونی ک میخاستی نبودم بازم سین زدم جواب ندادم ولی تهشم نفهمیدم چرا رفت یعتی ی دختر وسطمون بود ؟
انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اگرم پای کسی درمیون نبوده مطمنا ادم بدرد بخوری و شخصیت ثابتی نبوده
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.
حداقل بدونم ی دختر وسط بود راحتتر کنار میام تا فک کنم اخلاق من خوب نبوده ک رفته
چرا فکر کنی خودت خوب نبودی مشکل ازاون بوده
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.