من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
تا فاصله انقباضت کم نشده نرو بیمارستان الکی معاینت کنن
کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
الکی نری بستری بشی ها فقط بگو یه معاینه تحریکی برات انجام بده سریع دردات شروع میشه و زود هم بستری نشو خیلی بهت سخت میگذره تو زایشگاه هر چند دقیقه میان معاینه میکنن عملا دهنت صاف میشه من ۳۹ هفته رفتم زایشگاه معاینه تحریکی انجام داد سریع دردام شروع شد و رفتم خونه یک شب تو خونه دردای ۵ دیقه ای کشیدم و صبحش رفتم زایشگاه تا ساعت ۴ عصر تو حیاط بیمارستان راه میرفتمو ورزش میکردم فقط راه میرفتم اصلا ننشستم ساعت ۴ و ربع بستری شدم ساعت ۶ بچم به دنیا اومد خیلی راحت بود چون خیلی تو زایشگاه نموندم که هی معاینه کنن ولی همین حدودا ۲ ساعتی که بودم ماما همراهم کلی معاینه کرد شاید بالای ۱۰ بار
از اورژانس زنگ بزن بپرس درست و دقیق راهنماییت میکنن
من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم