الکی نری بستری بشی ها فقط بگو یه معاینه تحریکی برات انجام بده سریع دردات شروع میشه و زود هم بستری نش ...
عزیزم من ی شهرستان دیگ ام وتازایشگاه بایدبرم یه شهرستان دیگ شوهرمم نیس وسیله ام ندارم دیروزهمش زایشکاه بودم الان رسیدم خونه چجوری خودم تحریک کنم ک دردام شروع بشه
اره ازدیروز۴بارمعاینه شدم ازکجابفهمم هر۱سانت ک بازشده چقدهست چون خودم احساس کردم بیشتربازشده ولی هنو ...
درد شدید با فاصله خیلی کم نشون باز شدن دهانه رحمه
اگر فاصله ش زیاده نرو
اگر لباس زیرت غیر عادی خیس شد فوری برو بیمارستان
ولی۳۸ هفته برای طبیعی زوده مگر اینکهسابقه داشته باشی
کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
انشالله بسلامتی زایمان کنی و نی نیتو سالم بغل بگیری
مرتب ماساژ نوک سینه انجام بده
کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
اورژانس یعنی همین شبانه روزی بحث درمان و فوریت هسن
زنگ بزن هر چی نگرانت کرده رو بپرس
دوباره چیزی شد زنگ بزن
من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
عزیزم من ی شهرستان دیگ ام وتازایشگاه بایدبرم یه شهرستان دیگ شوهرمم نیس وسیله ام ندارم دیروزهمش زایشک ...
چرا شوهرت نیست شغلش چیه؟ نه عزیزم خودت که نمیتونی معاینه تحریکی انجام بدی برو حداقل یه ماما تو شهر خودتون بگو معاینه تحریکی برات انجام بده سریع دردات شروع میشه ولی خب شوهرت نیست چرا میخوای الان دردات شروع بشه ممکنه که دردات زیاد بشه و بچت دنیا بیاد نباید تنها باشی منم خودم شهرستانم ولی واسه زایمانم رفتم شیراز