2777
2789
میخوای بزرگش کنی؟    

نه می‌خوام نوک بینیم بره بالا. لبمو ژل زدم خوشم اومد میشه بینی رو هم از همون ژل زد؟ 

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدش نوبت کجاته ؟

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
خدا هدایتت کنه مطمین باش اکه هر جایگاهی تو زندگیم داشتی میذاشتمت کنار چون ضعیفی و قدر و ارزش خودتو ...

خداروشک ک جایگاهی تو زندگی آدمی مثل تو ندارم، ولی اگه داشتم شک نکن قبل تو خودم شوتت میکردم بیرون، کسی ک بلد نیس به نظر دیگران احترام بزاره و فقط بلده تو زندگی دیگران دخالت کنه هیچ جایگاه و ارزشی تو زندگی من نداره، خودتو اصلاح کن عزیزم من سوال راجب ژل پرسیدم اگه تجربه ای نداری راتو کج کن برو بیرون لازم نیس راجب کارایی ک من میکنم اظهار نظر بکنی، من هرجوری ک حالم خوب باشه زندگی میکنم و حرف امثال توهم اصلاااا واسم مهم نیس خوشت نمیاد تجربه ای نداری خیلی راحت بفرما بیرون، امیدوارم خدا تورو هم به راه درست هدایت کنه تا دنیا از شر آدمای فضول پاک بشه و همه هرجوری دوست دارن زندگی کنن. اوکی اصلا من اعتماد به نفس ندارم ولی هرچی باشه از تو بهترم ک خودمو نخود آشی میکنم ک هیچ تجربه ای ازش ندارم فقط اومدم تو زندگی یکی سرک بکشم و برم، خودتو اصلاح کن قشنگم این فضولیا خوب نیس من سوالم راجب ژل بود نه اینکه بیای بگی خدا به راه درست هدایتم کنه♥️

خدا به خانوادتتم ایشالا صبر بده ک بتونن تحملت کنن گلم💕💕

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️