2777
2789
عنوان

لیزر

329 بازدید | 25 پست

بچه ها لیزر بدن از نظر شرعی حرامه؟؟؟؟

و این که راست میگن عوارض خیلی داره؟؟؟

از وقتی برآورده نشدی ...دیگر هیچوقت آرزو نکردم....💔 آرزویی دارم محال شاید نفس شما حق باشه اگر سر زدی به پروفایلم برام صلوات بفرست...شاید خدا کمکم کرد ..💔💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگاه یا لمس آلت تناسلی حرامه حتی اگه همجنست باشه. البته یه جاهایی میدن بیکینی رو خودت لیزر کنی

به غیر از اون فکر نکنم لیزر اشکالی داشته باشه مگه این که مطمئن باشی برای بدنت ضرر قابل توجهی داره

نکنه دیشب شوهر نظر لیزر داده 😅

ن اون کار نداره خودم میخوام فردا برم دیدم یکی نوشته حرامه خواستم بدونم واقعا حرامه؟

از وقتی برآورده نشدی ...دیگر هیچوقت آرزو نکردم....💔 آرزویی دارم محال شاید نفس شما حق باشه اگر سر زدی به پروفایلم برام صلوات بفرست...شاید خدا کمکم کرد ..💔💔💔
عوارض که نداره.... حرام هم نیست به جز قسمت ناحیه تناسلی

چرا؟؟؟؟

نگاه یا لمس آلت تناسلی حرامه حتی اگه همجنست باشه. البته یه جاهایی میدن بیکینی رو خودت لیزر کنی ب ...

مگه به قصد لذته بیشتر برا بیکینی میخوام برم 

ربطی نداره گلم کلا حرامه شما هم پرس و جو کن برو جایی که بیکینی رو میدن خودت بزنی مثلا مطب دکتر ا ...

منم قمم میشه اسم دستگاهشو بگی؟ من کلینیک ایرانیان میرم ولی اپراتوراش خیلی بی تجربه ان