از وقتی برآورده نشدی ...دیگر هیچوقت آرزو نکردم....💔 آرزویی دارم محال شاید نفس شما حق باشه اگر سر زدی به پروفایلم برام صلوات بفرست...شاید خدا کمکم کرد ..💔💔💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ن اون کار نداره خودم میخوام فردا برم دیدم یکی نوشته حرامه خواستم بدونم واقعا حرامه؟
از وقتی برآورده نشدی ...دیگر هیچوقت آرزو نکردم....💔 آرزویی دارم محال شاید نفس شما حق باشه اگر سر زدی به پروفایلم برام صلوات بفرست...شاید خدا کمکم کرد ..💔💔💔
عوارض که نداره.... حرام هم نیست به جز قسمت ناحیه تناسلی
چرا؟؟؟؟
نگاه یا لمس آلت تناسلی حرامه حتی اگه همجنست باشه. البته یه جاهایی میدن بیکینی رو خودت لیزر کنی ب ...
مگه به قصد لذته بیشتر برا بیکینی میخوام برم