2777
2789
شراب انقدر گناهش بزرگه که حتی باغی که انگورش رو تهیه میکنه هم شریکه در گناهش. بعد ما با خوردنش حس ر ...

درسته 🌹

گناه بزرگش به خاطر اعتیاد وحشتناکش هست 

چون شخص کاملا کنترل ازش خارج میشه و هرکار غیر انسانی می تونه انجام بده 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

درسته ولی هرکس خودش می‌دونه و خودش   این خانوم فقط چون من گفتم اگه کنجکاوی بخور اونم خیلی کم ...

بله درست میگید قصدم بی احترامی نبود باور کنید همش سعی میکردم جوری بنویسم شما ناراحت نشید . ببخشید اگه ناراحت شدید فقط محض یادآوری گفتم 🌹 . به خاطر این گفتم چون توی زندگی پس از زندگی مردی که زنش بچشو سقط کرده بود می‌گفت ما مقصر بودیم اما کسایی که به ما گفته بودن سهم خیلی بیشتری مقصر بودن .بیشتر به خاطر خودتون گفتم حقیقتش . بازم شرمنده 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله درست میگید قصدم بی احترامی نبود باور کنید همش سعی میکردم جوری بنویسم شما ناراحت نشید . ببخشید اگ ...

نه عزیز ناراحت نشدم لحنتون درست بود 

واقعا کاش هرکس ک میخواد کسی رو ارشاد یا نصیحت یا یادآوری و.. کنه با همین لحن باشه

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

شراب انقدر گناهش بزرگه که حتی باغی که انگورش رو تهیه میکنه هم شریکه در گناهش. بعد ما با خوردنش حس ر ...

واقعا 

آخه شراب ماده مست کننده نیست مگه تو قرآن نیومده چیزی ک انسان رو از خود بی خود بکنه؟؟🤔🤔

دوست دارم بدونم میشه توضیح بدید

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

نه عزیز ناراحت نشدم لحنتون درست بود  واقعا کاش هرکس ک میخواد کسی رو ارشاد یا نصیحت یا یا ...

خداروشکر واقعا ...دلم سبک شد🌹

مرسی بابت حرفتون خیلی خوشحال شدم 🥺💖

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

خداروشکر واقعا ...دلم سبک شد🌹 مرسی بابت حرفتون خیلی خوشحال شدم 🥺💖

😁❤️🌹

اگ شراب‌ بخوری یه مزه تلخ و گس داره اینو دوست دارم 

اگ عرق بخوری مزه دمه سگ میده انقدر بد مزس توش اب البالویی لیمونادی هایپی چیزی میریزن من نمیریزم ولی 

اما چون دخترم بدنیا اومده دیگ نمیخورم ک تربیتش خراب نشه

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم
درسته 🌹 گناه بزرگش به خاطر اعتیاد وحشتناکش هست  چون شخص کاملا کنترل ازش خارج میشه و هرکار ...

نه بابا دیگ اینطوریا هم نیست:/ اینا مبالغس 

قران گفته نخورید حتی اگ در ان فوایدی هم باشد بحثش مفصله و نی نی سایت هم جای بحث اعتقادی مذهبی سیاسی نیست ک باز کنم 

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم