درسته ولی هرکس خودش میدونه و خودش این خانوم فقط چون من گفتم اگه کنجکاوی بخور اونم خیلی کم ...
بله درست میگید قصدم بی احترامی نبود باور کنید همش سعی میکردم جوری بنویسم شما ناراحت نشید . ببخشید اگه ناراحت شدید فقط محض یادآوری گفتم 🌹 . به خاطر این گفتم چون توی زندگی پس از زندگی مردی که زنش بچشو سقط کرده بود میگفت ما مقصر بودیم اما کسایی که به ما گفته بودن سهم خیلی بیشتری مقصر بودن .بیشتر به خاطر خودتون گفتم حقیقتش . بازم شرمنده
لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمیدونم مرده وگرنه اصلا جواب نمیدم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍
نه عزیز ناراحت نشدم لحنتون درست بود واقعا کاش هرکس ک میخواد کسی رو ارشاد یا نصیحت یا یا ...
خداروشکر واقعا ...دلم سبک شد🌹
مرسی بابت حرفتون خیلی خوشحال شدم 🥺💖
لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمیدونم مرده وگرنه اصلا جواب نمیدم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍