2789
عنوان

لیزر

354 بازدید | 41 پست

من میخوام لیزر کنم منتها نمیدونم روی کدوم قسمت بدنم جواب میده . الان میخوام برم یه مرکز لیزر سوال کنم . باید موهام کامل دربیاد یا نوکش هم بیرون زده باشه میتونن تشخیص بدن ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیخوام که همون جلسه لیزر کنم . میخوام برم مشاوره ببینم روی کدوم قسمت جواب میده 

پس برو همونجا با مشاورشون صحبت کن بگو اگه میشه موها رو ببینی ک بهم بگی واسه کجاها بیام اونم یا قبول میکنه یا میگه برو کلا شیو کن بیا

٢٤ ساعت قبلم شيو كني اوكيه ولي خودتم ميتوني شتخيص بدي موهاي نازک رو نزنی بهتره اونایی ک زیر نور سیاه ...

من صورتمه میترسم میخوام قبلش ببینه .من صورتم پره ولی نمیدونم کرکی به حساب میاد یا نه .هر وقت‌میرم ارایشگاه بلا استثنا همه بهم‌میگن‌چقدر پر موعه صورتت ولی نمیدونم قابل لیزر هست یا نه . میترسم همین طوری سر خود برم لیزر کنم بدتر بشه

پس برو همونجا با مشاورشون صحبت کن بگو اگه میشه موها رو ببینی ک بهم بگی واسه کجاها بیام اونم یا قبول ...

فردا برای پوست بیمارستان رازی به زور یه نوبت گرفتم .میخواستم صورتم رو هم نشون بدم ببینم جواب میده یا نه . بعد الان ۱۰ روزه اصلاح کردم خیلی رشد نکرده که مشخص باشه کرکی هست یا نه .مسیرم دوره میگم این همه راه رو برم بگه مشخص نیست برو یه روز دیگه بیا حوصله ندارم دیگه

من صورتمه میترسم میخوام قبلش ببینه .من صورتم پره ولی نمیدونم کرکی به حساب میاد یا نه .هر وقت‌میرم ار ...

اگر موی زائد نداری رو صورتت اصلا این کارو نکن زیاد میشه هرکی کرده از دور و ور من پشیمون شده بعد یک سال ، بهترین کلینیک های تهرانم رفتن من خودمم خیلی پر موعم یکی دوجا پول دوتا اصلاح ازم گرفتن:/ ولی صورتمو نرفتم فول بادی ام چون بیشتر جاها نازک بود نرفتم بهترینش همون کاربردیه حالا باز برو مشاوره بگیر اگر برای صورت میری نیازی نیس اصلاح کنی اگر برای بدنت مشاوره میخوایی ۲۴ یا ۴۸ ساعت قبل شیو کن بسته ب رشد موهای بدنت ک یکم سرش معلوم باشه

البته جکی چان منظورمه🤭😁
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز