2789
عنوان

لیزر

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 41 پست

حتما پیش پزشک برو من اشتباه کردم اول نرفتم دکتر...یکی از آشناها دستگاه خریده بود تو آرایشگاه انجام میداد رفتم پیش اون

واسه دست و زیربغلم عالی بود اما زیر چونم بدتر شد پشت لبمم انگار نه انگار

دلی که رحمه زخمه💔

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اگر موی زائد نداری رو صورتت اصلا این کارو نکن زیاد میشه هرکی کرده از دور و ور من پشیمون شده بعد یک س ...

صورتم که پر هست . ببین نمیدونم موهاش چه نوعیه . به نظر خودم یه چیزی بین کرکی و ضخیمه . 

صورت من رو چونه و زیر چونم موهای ضخیم و سیاه داشت به حدی که با موچین میکندمشون پشت لب و روی گونه هامم موهای سیاه درمیومد یکم از موهای چونم نازک تر میرفتم ارایشگاه با غر غر میگفتن چرا صورتت تیغ زدی خیلی ضخیم شده و بند رو پاره میکنه میگفتم تو عمرم تیغ نزدم باور نمیکردن 

رفتم لیزر کل صورتمو زد اون مو ضخیمارو دیگه درنیومدن ولی رو گونه ام همچنان درمیاد مثل قبل منتها کمتر 

ولی بالای گردنم کرکی بود اونا ضخیم و افتضاح شدن اینقدر اونارو هم لیزر کردم که رشدشون خیلی کم شد 

حتما پیش پزشک برو من اشتباه کردم اول نرفتم دکتر...یکی از آشناها دستگاه خریده بود تو آرایشگاه انجام م ...

زیر چونت موهاش چطور بود ؟

ببین من زیر چونم حدود 10 -12 تا موی خیلی ضخیم و مشکی داره وای بقیه صورتم موهاش یه چیزی بین کرکی و ضخیمه . نمی دونم جواب میده یا نه ؟

٢٤ ساعت قبلم شيو كني اوكيه ولي خودتم ميتوني شتخيص بدي موهاي نازک رو نزنی بهتره اونایی ک زیر نور سیاه ...

شانس بد من بدن من هم رون هم بازو و هم شکم هم موهای ضخیم و به شدت سیاه داشتم رفتم لیزر هی میگفت این قسمت برای همه خانوما کرکیه نمیزنم گفتم مال من یکی کرکی نیست بزن با مسئولیت خودم 😂😂😂🤦‍♀️

زیر چونت موهاش چطور بود ؟ ببین من زیر چونم حدود 10 -12 تا موی خیلی ضخیم و مشکی داره وای بقیه صورتم ...

ولله چی بگم مال منم چندتا زائد ضخیم مشکی بود الآن خیلی بد و زیاد شده نمی‌دونم مشکل هورمونی داشتم یا دستگاهه برام مناسب نبود الآن درس دارم ولی می‌خوام سر فرصت برم دکتر

دلی که رحمه زخمه💔
صورت من رو چونه و زیر چونم موهای ضخیم و سیاه داشت به حدی که با موچین میکندمشون پشت لب و روی گونه هام ...

الان راضی هستی ؟ دستگاهت چی بود ؟ منم زیر چونم حدود 10 -12 تا تار مشکی و ضخیم هسن منم با موچین برمیدارمشون ولی الباقی صورتم موهاش بین ضخیم و کرکی هست . نمیدونم جواب میده روی اونها یا نه ؟ 

شما قبل اینکه بری لیزر رفتی صورتت رو نشون دادی ؟ یا خودت سر خور رفتی ؟ 

الان راضی هستی ؟ دستگاهت چی بود ؟ منم زیر چونم حدود 10 -12 تا تار مشکی و ضخیم هسن منم با موچین برمید ...

من الکساندرایت گرویتی میرم 

نه اونجا مشاوره هم داشته ولی به من نگفته بودن اتفاقا دیروز برای شارژم رفته بودم خانومه رفت اتاق دکتر اونجا ولی به من مشاوره ندادن 

وقتی رفتم هی میگفت فلان قسمت و هم بزنم کرکی نباشه بدتر میشه ها هی من میگفتم بزن کرکی نیست فقط پایین صورتم موهاش ضخیم شد چون کرکی بود بعدش دوباره ادامه دادم   تا اونام محو شد 

به نظر من اونجور که تو میگی موهات نسبت به خیلی ها ضخیم تره لیزر کن بعدش یکم ضخیم تر شد  دوباره ادامه میدی تا محو شن رفتی مشاوره هم بپرس مطمئن شی 

ولی در کل برای صورت و بکینی باید علاوه بر فول بادی دو جلسه بیشتر بری چون کلا دیر تر جواب میده من خودم تنبلی کردم واسه اینا جدا نرفتم مخصوصا بیکینی یهو موهاش زیاد شد الان گفته بدنت حتی شش ماهم مو درنیاورد و نیومدی  ولی برای بیکینی و صورت هر ماه بیا تا صاف صاف شه و بره تو مرحله شارژ عین بدنت 

من الکساندرایت گرویتی میرم  نه اونجا مشاوره هم داشته ولی به من نگفته بودن اتفاقا دیروز برای شا ...

اگر برگردی عقب بازم صورتت رو لیزر میکنی ؟ چند جلسه کلا برای صورتت رفتی؟

اگر برگردی عقب بازم صورتت رو لیزر میکنی ؟ چند جلسه کلا برای صورتت رفتی؟

اره حتما 

نه جلسه 

پنج جلسه هر ماه 

سه جلسه هر دوماه 

دیروز جلسه نهم بود بعد سه ماه رفتم 

جلسه ی بعدی گفته شش ماه بعد 

باز بعدیش یک سال بعد 

ولی خوب همونطور که گفتم صورت و بیکینی رو دوبار باید جدا میرفتم که تنبلی کردم اگه میرفتم تا الان صاف شده بود 

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز