2777
2789

لطفا كامنت بذاريد من براتون بخونم.  

دوستان لطفا برای حاجتهای قلبی من دعا کنید (صلوات یا آیت الکرسی یا هر دعایی که بلدین). ممنونم 🙏

خداجونم شکرت. هزاااااار بار شکرت. عاشقتم.

🌿❤️🌿❤️🌿❤️🙏🏻🙏🏻

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

شفای دخترم زینب لطفا و سلامتیه توراهیم 

برات سوره ی حشر میخونم 

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعا کن مهرم دوباره به دل همسرم بیفته و خوشبخت بشیم و ذهنش از اتفاقات اخیر پاک بشه الهی امین

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»

سحر و امید خوشبخت و عاقبت بخیر بشن و به زودی خونه بخرن

محمد تا فردا خبر های خیلی خیلی خوشی رو بشنوه و بهترینا براش اتفاق بیوفته و تو سال ۱۴۰۳ خونه و ماشین بخره

ممنونم 🥰🤩😍

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚