2777
2789
عنوان

یه خواستگار پزشک بهم معرفی کردن...

787 بازدید | 45 پست

سلام، بچه ها.

دختردایی مامانم خیاط بشدت ماهریه و دستمزدش خیلی بالاس , بخاطر همین اکثر مشتریاش دکتررمهندسن و تو یه شهر با فاصله ۲۰ دقیقه ای ما هستن ک شهر ما کوچیکترو شهر اونا بزرگ و باکلاس تر.

بعد بهم گفت پسرخواهر یکی از دوزنده هام دنبال ی دختر خانواده دار هست و پزشک و میخام بهش معرفیت کنم و بعد میرید کافی شاپ همو میبینید اگه ظاهر و ی سری شرایط اولیه بهم خورد بعد ادامه میدین تو خونه و ...

حالا مامانم میگه اگه بریم بیرون زشته و میگن دختر راه ندادن بریم خونشون و انگار از دستت سیریم ک حاضریم ببریم بیرون نشونت بدیم ..

بنظرتون ب پسر اصرار کنیم حتما بیان خونمون ؟ کلا کار زشتیه بیرون دیدنمون؟؟ 

گیج شدم .

از طرفی اگه قرار شد بریم کافی شاپ, حتما اونا باید بیان شهر ما؟؟ 

از تجربیاتتون بگین لطفا استفاده کنم

کلا کار رو بسپار به واسطه

خودتون پیشنهاد چیزی رو ندین بهتره

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم .بهتر اون اقا بیاد شهر شما .همون کافه همو ببینید بعد در مورد هم فک کنید .اگ بیان منزلتون خدای نکرده نشه واستون خوبیت نداره ..ولی اگ بیرون باشه اگ نشه ام چیزی نمیشه ..‌بیرون خیلی بهتره ..‌

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

عزیزم اون دوران که همه رو راه بدین خونه تموم شده، باید با زمان پیش رفت

الان وقتی طرف رو نمیشناسید و غریبس که آدم راه نمیده خونه

کافی شاپ خیلی بهتره

اونا باید بیان شهر شما برید کافه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

اگه اصرار کنید که بیاد خونه ، اون موقع بیشتر جوری نشون داده میشه ک انکار خیلی عجله دارید برای ازدواج ، ضمنا خودتونم هیچی نگید ، بزارید همون واسطه حرفارو بزنه و اینکه برای دیدنم بله اون باید بیاد شهر شما 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

شماپیشنهادخونه بدید ینی میخاید اجبار کنید بیان خاستگاری ..وقتی بحث فقط دیدنه پس قطعا دیدار نباید توخونه صورت بگیره ک

لطفن بهم نگیدتازه وارد😉😉چون کاربری اصلیم معلق 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫و اینکه خیلی وقته نی نی سایتی هستم😊☺️☺️
شماپیشنهادخونه بدید ینی میخاید اجبار کنید بیان خاستگاری ..وقتی بحث فقط دیدنه پس قطعا دیدار نباید توخ ...

بله، نظر بقیه دوستانم همینه.

مرسی بابت راهنمایی

درسته، مرسی عزیزم بابت راهنماییتون 

خواهش میکنم ..انشالله عاقبت بخیر بشی عزیزم 🌹❤

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭