2777
2789
عنوان

یه خواستگار پزشک بهم معرفی کردن...

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 45 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به معرف بگو بهشون بگه هنوز به شما چیزی نگفته و خودش یه شرایط جور کنه تا آقا شما رو ببینه و اگه پسند کرد پا میش بزارن مثلا شما از همه جا بی خبر هستید اینجور خیلی بهتر تا بگن دختر اومد ما نخواستیمش 

یکی هم اینکه چطور دکتر هستن که با واسطه و خیاط و خاله خان باجی زن پیدا میکنه ناراحت نشین اما از این مدل ازدواج معرفی اصلا خوشم نمیاد 

به معرف بگو بهشون بگه هنوز به شما چیزی نگفته و خودش یه شرایط جور کنه تا آقا شما رو ببینه و اگه پسند ...

نمیدونم، منم چیزی ازش نمیدونم ولی بنظرم دیدنش ضرر نداره 

من بر عکس شما اصلا خونه نمیپسندم خواستگار فعلیمم ک اتفاقا بینمون واسطه بود. میخواست با خانواده بیان خونه که من ب واسطه گفتم بهتر ما بیرون باهم اشنا بشیم اگه قصدمون جدی شد بعدا خانواده ها باهم اشنا میشن خیلی هم راضیم دیگه ذوره زمونه خونه اومدن خواستگاری گذتشه اول باید ب تفاهم برسید بعد کم کم خانواده ها با هم اشنا میشن

من بر عکس شما اصلا خونه نمیپسندم خواستگار فعلیمم ک اتفاقا بینمون واسطه بود. میخواست با خانواده بیان ...

منم بیرون رو بهتر میدونم ، فقط میخاستم مطمئن شم ک عادیع و فکر نکنن از خداخواسته بودیم ک بیرون رفتیم .

اینجوری اتفاقا دردسرو هزینه ش کمتره😅 

شما بیرون رفتین و همو پسندیدین و ادامه دار شد؟

منم بیرون رو بهتر میدونم ، فقط میخاستم مطمئن شم ک عادیع و فکر نکنن از خداخواسته بودیم ک بیرون رفتیم ...

ایشون مهندسه وضع مالی خوبی داره فقط بدلم نمیشینه نه اینکه قیافه اش بد باشه ها نه بدلم نمیشینه ب اجبار خانوادم دارم ادامه میدم باهش ولی خب باهش سرد رفتارمیکنم دست خودم نیست 

ایشون مهندسه وضع مالی خوبی داره فقط بدلم نمیشینه نه اینکه قیافه اش بد باشه ها نه بدلم نمیشینه ...

میفهمم چی میگی. 

میشه از اولین بار کافه رفتنتون بگی لطفا؟ برخورداتون و اینکه چی‌خوردین و ...

میفهمم چی میگی.  میشه از اولین بار کافه رفتنتون بگی لطفا؟ برخورداتون و اینکه چی‌خوردین و ...

اون خودش منو دعوت کرد کافه 

جای شیکی انتخاب کرده بود 

من شیک شکلات  اون ایس لاته 

سری اول خیلی خیلی رسمی بودیم باهم 

من خیلی حرف نمیزدم بیشتر اون حرف میزد از کارو بارش 

موقع برگشت هم ازم خواست ک منو برسونه قبول کردم  

اون خودش منو دعوت کرد کافه  جای شیکی انتخاب کرده بود  من شیک شکلات  اون ایس لاته&nb ...

اگه معرفی شده بودین ب هم، چرا با مادراتون نرفتین؟؟ 

من با مادرم میرم و اولین تجریه این مدلیمه، خیلی استرش داره بنظرم با مادر

اگه معرفی شده بودین ب هم، چرا با مادراتون نرفتین؟؟  من با مادرم میرم و اولین تجریه این مدلیمه، ...

ایشون تو مهمونی منو دیده بود قبلا هرچند سنتی بود 

میخواستن با مادرشوم بیان خونه ک من قبول نکردم 

ترجیح دادم فعلا خانوادها درگیر نشن البته خودشون هم پیشنهاد ندادن ک قرار شد بعد مدتی از اشنای اگه موافق ب ادامه بودیم قطعا خانوادها هم مدتی باهم رفت و امد کنن 

ایشون تو مهمونی منو دیده بود قبلا هرچند سنتی بود  میخواستن با مادرشوم بیان خونه ک من قبول نکرد ...

اهاااا، ما چون کاملا سنتی هست و معرفی شدیم میخام با مادرامون بریم ک براش جدی تر باشه و حس دوستی و ... بهش دست نده.

مرسی بابت توضیحاتت عزیزم.

الان اوکی شدین ؟ 

اهاااا، ما چون کاملا سنتی هست و معرفی شدیم میخام با مادرامون بریم ک براش جدی تر باشه و حس دوستی و .. ...

نه واسه ما هم کاملا رسمی بوده تا الان اصلا مثل دوستی نیست رابطمون 

نه بالاتر گفتم ببین واقعا خوب موقعیت شغلی و اجتماعیش ولی به دلم نمیشینه نمی تونم ب چشم همسر نگاش کنم 

از نظر منطق اوکیه 

ولی دلی نه 

تفاوت ظاهریمون خیلی زیاده 

الان واقعا دارم سعی میکنم بدلم بشینه ولی فکر نکنم باهش ب نتیجه برسم احتمال زیاد رد میشه