2777
2789

فقط باید رعایت کنی که از این بدتر نشه 

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واسه دیسک فیزیوتراپی معمولا بدترش میکنه..حرکتش میده میره رو عصب در تعجبم بعضی از این دکترا چه فکری میکنن.

فعلا استراحتتو بیشتر کن. بعد پیاده روی سبک برو

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

من دیسک دارم و عصب سیاتیکمم مشکل داره. استخر و پیاده روی در آب و استراحت حالتون بهتر میکنه

عزیزم ،من جدیدا بخاطر درد شدید کمر و پای چپ ام ار ای دادم و فهمیدم مثل شمام ..

الان سه هفته ست دارو مصرف می کنم و سعی می کنم استراحت کنم ولی سه مین بیشتر نمی تونم سرپا وایستم،چنان پام درد می کنه و تیر می کشه که نگو 

کی من عادی میشم؟

عزیزم ،من جدیدا بخاطر درد شدید کمر و پای چپ ام ار ای دادم و فهمیدم مثل شمام .. الان سه هفته ست دارو ...

نمیدونم چقدر طول میکشه ولی من خودم پای چپم اونقدر درد میکرد نمیتونستم کاری کنم. رفتم استخر خیلی بهتر شدم. الانم حدود یک ماهه برای عملی که دارم تمام وقت دراز کشیدم و هیچ کاری جز پیاده روی سبک نمیکنم و عملا درد کمر ندارم. فعلا فقط استراحت کنید. من البته مسکن هم نمیخورم

نمیدونم چقدر طول میکشه ولی من خودم پای چپم اونقدر درد میکرد نمیتونستم کاری کنم. رفتم استخر خیلی بهتر ...

منم پای چپم امونم رو بریده ،مثلا دو تا سه دقیقه سرپا وایمیستم ظرفا رو ریکا میزنم ،انقدر درد دارم میام دراز می کشم ،دفعه ی بعدی میرم آب میکشم ..

ببخشید عمل چی دارین؟

من با دو تا بچه و خانه داری و شهر غریب چطوری میتونم اخه کامل استراحت کنم