برای من جا انداخت چون از عمل زیبایی میترسیدم....بینیم صاف شد نفس کشیدنمم خوب شد ولی تغیر زیادی نمیکنه
💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم: ««یک نامرد»» 🙃
بله وقتی بجه بودم شکسته بود ـ خود دکتر گفت بدون غظروف گذاری و اینا هم خوب میشه
💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم: ««یک نامرد»» 🙃
و چند تا دکتر رفتم یکیش قبول کرد که بدون زیبایی فقط جا بندازه ـ. خیلی هم دکتر حاذقی بود
ببخشید بازم سوال میپرسم اون موقع هزینه جا انداختن چقدر شد ؟ چقدر زمان گذشته؟
من هجده سالم بود ـساله نود و دو بود دو تومن شد که شامل بیمه میشد حدود پونصد دادیم ـ چون زیبایی نیست شامل بیمه میشه