سحر_۸۳ مدیر عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 708 عنوان شکستگی بینی | مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 19 پست سلام بعد جا انداختن یا عمل بینی ظاهرش مثل اولش میشه ؟جا انداختن بهتره یا عمل؟میشه اگه تجربهای داشتید بگید؟ ممنون❤️ 1403/02/16 | 22:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کوثر۷۰ عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 4077 ای وای چرا خوردم زمین پفکی بود حالا پفکی تر شده من عاشق کشورم و رهبرمم هستم . خدایا محافظ رهبرم باش الهی آمین. دست نیروهای امنیت واقعا درد نکنه ، لعنت بر کسایی که می خوان ایران رو نابود کنند
سحر_۸۳ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 708 خوردم زمین پفکی بود حالا پفکی تر شده ای وای خیلی سخته درک میکنم حالا بهترید؟
کوثر۷۰ عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 4077 ای وای خیلی سخته درک میکنم حالا بهترید؟ آره عزیزم بهتره الان فک کنم یه هفته شده همون آخرین چتمون تو روبیکا از اون روز بود فکر کنم حالا همسرم میگه به همه میگی دماغم فندوق بود شکست اینجوری شد من عاشق کشورم و رهبرمم هستم . خدایا محافظ رهبرم باش الهی آمین. دست نیروهای امنیت واقعا درد نکنه ، لعنت بر کسایی که می خوان ایران رو نابود کنند
سحر_۸۳ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 708 آره عزیزم بهتره الان فک کنم یه هفته شده همون آخرین چتمون تو روبیکا از اون روز بود فکر کنم&nbs ... چه بد خیلی ناراحت شدم ، خداروشکر که الان بهتر شدید🥺❤️امیر هم از این حرفا میزد😂نگران نباشید بعدش مثل اولش میشه دماغ منم تقریبا درست شده
کوثر۷۰ عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 4077 چه بد خیلی ناراحت شدم ، خداروشکر که الان بهتر شدید🥺❤️ امیر هم از این حرفا میزد😂 نگران نباشید بعد ... من عاشق کشورم و رهبرمم هستم . خدایا محافظ رهبرم باش الهی آمین. دست نیروهای امنیت واقعا درد نکنه ، لعنت بر کسایی که می خوان ایران رو نابود کنند