2777
2789
عنوان

مجردابیاین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 88 پست
بله 

چقد بد نه ؟چرا یه خانم پیدا نمیکنی ؟ تو این سن آدم خیلی  به همدم نیاز داره قبلا ازدواج نکردین ؟حس میگنم از اونایی که هیشکی به دلت نمیشینه 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

خاک برسرم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

فکر کردی مسکن و ضعیف و ...

عیب نداره؟

کبدت مسموم بشه فشار چشمت بره بالا و...

نکن خواهر 

بلند شو برو آنتی این دارو رو بهت تزریق کنن تا خنثی شه بدو ببینم 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد بد نه ؟چرا یه خانم پیدا نمیکنی ؟ تو این سن آدم خیلی  به همدم نیاز داره قبلا ازدواج نکردین ؟ ...

همش با سرکار رفتن سرگرم کردم ولی باز پر نمیشه

پسرهستم ولی مجرد و ۴۰ ساله.لیسانس صنایع و ایشاله دو ساله دیگه بازنشسته میشم
فکر کردی مسکن و ضعیف و ... عیب نداره؟ کبدت مسموم بشه فشار چشمت بره بالا و... نکن خواهر  بلن ...

وای کجا برم

یهو خل شدم خوردم 

یا ابلفضل😬😬😬

روش خونگی نیست خنثی بشه اثرش؟؟؟

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

کآمل کامل گفتی پسر دیر پخته میشه

از چند سالگی پخته هستن ؟من که ۱۹سالمه متاسفانه هرجا میرم پسرا هم سن و سالمن خیلی یجورین واسه همین موندم واقعا مرد خوب از کجا پیدا میشه 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

پسر بالای سی باشه بهتره معنای مسئولیت رو بدونه

ار کجا پسر بالای ۳۰پیدا کنیم ؟

از چند سالگی پخته هستن ؟من که ۱۹سالمه متاسفانه هرجا میرم پسرا هم سن و سالمن خیلی یجورین واسه همین مو ...

سی به بالا

بستگی داره چقدر سختی بکشه

پسرهستم ولی مجرد و ۴۰ ساله.لیسانس صنایع و ایشاله دو ساله دیگه بازنشسته میشم
همش با سرکار رفتن سرگرم کردم ولی باز پر نمیشه

به نظرم  از چنین مشکلی نباید فرار کنید  شما هنوزم جذابیت دارید ولی ۱۰سال دیگه اگه ۵۰سالتون شد دیگه خیلی سخت تر میشه ازدواج و یا مجبور میشید  با یه دختر به درد نخور ازدواج کنید 

وای کجا برم یهو خل شدم خوردم  یا ابلفضل😬😬😬 روش خونگی نیست خنثی بشه اثرش؟؟؟

هول نکن بابا عه 

بگو دلم درد می‌کنه بعد یه اسنپ بگیر برو اورژانس

تریاژ که شدی بگو درد شدید داشتم مسکن خوردم یکی دوتا اثر نکرد به فاصله کوتاه دو تای دیگه انداختم  اما الان حالت تهوع گرفتم فشارت رو میگیره بعدم میفرستت پهلو دکتر مجدد این ها رو تکرار کن تا برات تزریق کنن ضد این دارو رو 

به شتسشو نمی‌رسه چون فقط 4تا خوردی 

نگران نباش ولی نری تا ساعت یک دو شب لفتش بدی چون ممکنه تا اون موقع علایم نشون بده 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣