2777
2789
عنوان

مجردابیاین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 88 پست
به داداش چه ربطی داره  منم دلم نمی خواست داداشم ازدواج کنه  ولی ازدواج کرد و رفت پی زندگ ...

خودش نمیخواد ازدواج کنه

میگه هر کی بخواد ازدواج کنه دیوونست تو این زمونع

ولی من مورد خوب بیاد ازدواج میکنم

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
منم مجردم حالم خوب نیست  راستی بچها کسی میدونه عوارض کپسول کامپی فن چیه؟ یکی ۴ تا بخوره چش م ...

شاید نمیری ولی کر کور فلج و....اینا که میشی 

نکن این کارو با خودت عههههه

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۲ نامزد خوشحالتر از این نمیشم❤️ کراشو تبدیل کردم به شوهر

ژووون🥰

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

شاید نمیری ولی کر کور فلج و....اینا که میشی  نکن این کارو با خودت عههههه

خاک برسرم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

خودش نمیخواد ازدواج کنه میگه هر کی بخواد ازدواج کنه دیوونست تو این زمونع ولی من مورد خوب بیاد ازدو ...

خب راست میگه ازدواج برای مردا خیلی سنگینه با وضعیت اقتصادی فعلی 

ولی برای خانوما راحت تره ب نسبت 

اگه مورد خیلی خوبی بود ازدواج کن 

وگرنه ارزش نداره

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

حس تنهایی خیلی ای کاش حداقل یه پیامک روزانه می‌آمد.. میگفتش مراقب خودت باش

شمل مجردی یعنی ۴۰سال ؟

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

چرا گ و ه

خب بچه ننه هستن نمیتونن بین خانواده خودشون و زنشون تعادل برقرار کنن.خواهر و مادر براشون تصمیم میگیره اصولا ،و هیچوقت پشت زنشون نیستن

رفتار کردن با زنو بلد نبستن. و اکثریت محدود میکنن زنو .اخلاقشون بدردنخوره 

حامی و پشتیبان نیستن و خائن بودنشون هم بکنار طرف حامله اس شوهرش میره هرز میپره 

همچین مردایی بدرد نمیخورن یه مشت گوه اخلاق بچه ننه .

باشه تو خوبی...
خب راست میگه ازدواج برای مردا خیلی سنگینه با وضعیت اقتصادی فعلی  ولی برای خانوما راحت تره ب نس ...

۳۲ سالم شده دیگه

دوست دارم ازدواج کنم

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
خب بچه ننه هستن نمیتونن بین خانواده خودشون و زنشون تعادل برقرار کنن.خواهر و مادر براشون تصمیم میگیره ...

کآمل کامل گفتی

پسر دیر پخته میشه

پسرهستم ولی مجرد و ۴۰ ساله.لیسانس صنایع و ایشاله دو ساله دیگه بازنشسته میشم

یاد مجردی خودم افتادم چه زندگی خوبی داشتم و ناشکر بودم واقعا من دنبال چی بودم؟؟چرا شب و روز گریه میکردم برای ازدواج؟ چرا چرا؟ منی که دو تا خونه داشتم ماشین مدل بالا داشتم کار داشتم پس انذاز داشتم درآمد خوب داشتم چرا واقعا از زندگی چی میخواستم که بخاطر مجردی افسردگی گرفته بودم خدایا من چم بود چرا به حرف این متاهل های با تجربه گوش نمیکردم چرا عبرت نمیگرفتم چرا تو ۲۸ سالگی خودم رو دختر ترشیده بی هدف میدیدم میگفتم پول چیه خونه چیه چه فایده داراییم بدون وارث میمونه چه افکار پوچی داشتم بخاطر همون افکار پوچ به ساده ترین روش ممکن ازدواج کردم بدون هیچ مراسمی عروسی هیچی هیچی چقدر ضرر مالی کردم شوهرم ورشکست شد جورش و کشیدم پشتش موندم بلندش کردم لندهور رو همه پولاش و رفیقا و خونوادش خوردن من پشتش موندم فکر کنید مادرش بهش پول نزول داده بود سود میگرفت الانم تا فردا بگم گوه خوردم فایده نداره 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود