2777
2789
عنوان

یعنی چی شده؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 27 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه جالب. چه علایم متفاوتی.

من خودم حس نمی کنم چهره م عوض شده بقیه بهم میگن

چه توقعی دارید اونطوری بشیم که شما میخواین.......ما اونی که خودمون میخواستیم هم نشدیم :)
من تكرر ادرار گرفته بودم ولي تا جواب آز نگرفتي به كسي چيزي نگو باعث استرس ميشن انشالله كه بارداري

بله نمی گم عزیزم دوس ندارم فوری بگم حتی اقدامم رو هم نمی گم. اصلا تا دو سه ماه نباید گفت به عقیده من.

تکرر ادرار رو شنیده بودم مثلا در چه حدش میشه تکرر؟ مثلا هر نیم ساعت نیاز به دستشویی دارید ؟ من خودم تو این چن روز زیاد میرم دستشویی گلاب به روتون. اما همش میگم حتما مایعات زیاد نوشیدم

چه توقعی دارید اونطوری بشیم که شما میخواین.......ما اونی که خودمون میخواستیم هم نشدیم :)
بله نمی گم عزیزم دوس ندارم فوری بگم حتی اقدامم رو هم نمی گم. اصلا تا دو سه ماه نباید گفت به عقیده من ...

عزیزم منم علائمم دقیقا مث تو بود انشاالله ک بارداری امیدت ب خداباش بوووووس

بله نمی گم عزیزم دوس ندارم فوری بگم حتی اقدامم رو هم نمی گم. اصلا تا دو سه ماه نباید گفت به عقیده من ...

تايمشو دقيق يادم نيست ولي بيشتر مي رفتم دستشويي همش مي گفتم اي بابا چرا اين جوري شدم حتمأ آب زياد مي خورم😂

محتاج دعام🙏
عزیزم منم علائمم دقیقا مث تو بود انشاالله ک بارداری امیدت ب خداباش بوووووس

وااای عزیزم فدات بشم. خدا از دهنت بشنوه. امیدوارم کردی. خدا ایشالا همیشه دلتو شاد کنه.

تايمشو دقيق يادم نيست ولي بيشتر مي رفتم دستشويي همش مي گفتم اي بابا چرا اين جوري شدم حتمأ آب زياد مي ...

مثل من خخخخ

وااای عزیزم فدات بشم. خدا از دهنت بشنوه. امیدوارم کردی. خدا ایشالا همیشه دلتو شاد کنه.

بازم اگ احتمال یه درصد نبود ناامید نشو چون استرس و جوش باعث میش برادفعه بعد لقاح انجام نشه سعی کن ریلکس باشی😘😘😘

بازم اگ احتمال یه درصد نبود ناامید نشو چون استرس و جوش باعث میش برادفعه بعد لقاح انجام نشه سعی کن ری ...

چشم حتما. مرسی گلم

بازم اگ احتمال یه درصد نبود ناامید نشو چون استرس و جوش باعث میش برادفعه بعد لقاح انجام نشه سعی کن ری ...

فقط نمیدونم چجوری بهش فکر نکنم ک استرس نگیرم...

صورتم پر از جوش های ریز شد و دو روز قبل موعد خواب آلودگی یعنی همش خواب بودم و خسته یکمم حالت تهوع  داشتم

بیخیال عطرهای گرانقیمت... آدم ها باید بوی معرفت بدهند...