2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی از فامیلای دورمون زنش سرطان داشت فوت کرد شوهرش بعد یک هفته رفت زن گرفت آورد سر خونه زندگیش  حالا حرفم اینه که هیچوقت نباید فرصت رو از دست داد باید زندگی کرد باید از کوتاهترین لحضه ها لذت برد که اون دنیا حسرت نخوریم   این زنها بیچاره که سرطان داشت خیلی عاشق خونه زندگیش بود عاشق شوهرش وبچه هاش بود  خیلی از خود گذشتگی میکرد با نداری شوهرش ساخت  از خورد و خوراک خودش گذشت تا بچه هایش شاد باشند تا شوهرش به فشار و خرج نیفته پول جمع میکرد واسه خونش وسایل می‌خرید  اونقدر عاشق زندگیش بود که موقع مرگش همش میگفت حیف شد زندگیم حیف شد

یکی از فامیلای دورمون زنش سرطان داشت فوت کرد شوهرش بعد یک هفته رفت زن گرفت آورد سر خونه زندگیش  ...

از کجا معلوم دو ساعت دیگه زنده باشیم یانه پس چه بهتر قدر زنده بودن مون رو بدونیم. اگه همش بیایم حرص بخوریم. بگیم اینو ندارم فلانی اینو بهم گفت فلانی اونو‌بهم گفت همش استرس بکشیم همش دنبال پول جمع کردن باشیم همش کینه داشته باشیم و به کارهای دیگران فکر کنیم به داشته هامون فکر کنیم پس دیگه کی باید زندگی کنیم تا چشم روهم بزاریم میبینیم عمرمون‌هدر رفته وما همچنان تو درد وغم داریم به سر میبریم

😁 شما هم این حرف را از جایی شنیدی  جسارت به شما نبود

گرچه خیلی سخته آدم بخواد با وجود تمام ناراحتی‌ها شاد باشه ولی واقعیت اینه که با حرص خوردن فقطعمرم هدر می‌ره   ولحضه هامو از دست میدم 

من اینو می‌خوام به همه خانمهای خوشگل بگم تو روخدا اصلا اصلا عبدا حرص و جوش ‌نخورین عین خیالتونم نباشه که کی چی گفت کی چکار کرد عین خیالتونم نباشه کی پشت سرتون حرف زده کی بهتون بی احترامی کرده باور کنین فقط به خودتون آسیب میرسونین هیچکس عین خیالش نیست اینو دیدم که میگم به جای حرص خوردن به خودتون برسین به زندگیتون برسین بگین بخندیم از زندگی درکنار عزیزانتو ن لذت ببرین برین گردش حتی اون یک لیوان چای رومه میخوریم ازش لذت ببرین می‌دونم خیلی سخته ولی میتونین. چون من امتحان کردم وشده

من  خودم تا دیروز هم همش حرص می‌خوردمنمیدونم‌تاپیکمو خوندیم یانه شوهرم اصلا به حرفم نیست وخیلی عذابم میده با کاراش   ولی امروز به این نتیجه رسیدم که بی فایدست ودارم خودمو اذیت میکنم جز ظرر چیزی نمی‌بینم  پس باید به خودم بیشتر اهمیت بدم