2777
2789

میفهمه میخوام پیج فیک درست ولی بمیرم نمیخوام بفهمم من اونم میتونه بفهمه یا اگه بلاکم کنه پیج اصلیم میتونم پیام بدم یانه؟

بیکاره بی آرررر😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی فهمم چی میگی

مادر بزرگم آلزایمر گرفت:) یه روز عکس عروسی خودشو روی دیوار دید گفت این کیه آرش منو بغل کرده 🥲 مادر بزرگم خودشو فراموش کرده ولی پدر بزرگم نه  عشق همینه آدم خودشو فراموش می کنه ولی عشق شو نههه🖤🖤🖤🥀لیلی که شدی حرف مرا می فهمی 🖤 مجنون تموم غصه ها نامرده 🥀                             کاربر قدیمی هستم😜 خدااااا میشه من و عشقم به آرزو های قشنگ مون برسونی🤲❤

آرع میفهمه وقتی بلاکت کنع دوتاپیجت بلاک میشع من با ایمیلم پیج زدم فهمید 🥺

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺

یعنی چی . خب یه پیچ مثل آدم بساز ولی مشخصات خودتو نزن و فامیل مامیل هم دنبالت نکنن و اصلا پیجتو خصوصی کن که فقط درخواست بدن 

بخندی میگذره نخندی هم میگذره پس بخند تا خوش بگذره✌🏻️ 
ببین میتونه یه قسمتی از شمارتو‌ بفهمه  یادم نیست اطلاعات ساخت اکانت چیا‌ میخواد اگه میتونی شما ...

شمارمو نداره میتررسم اون فیکه رو بلاک کنه اصلی هم بلاک بشه

بیکاره بی آرررر😁

تو اینستا پیج فیک بزنم به یکی پیام بدم میفمه که کیم یا اگه اون پیج فیکمو بلاک کنه پیجه اصلیم بااک می ...

نه عزیز نه می فهمه نه بلاک میشه پیج اصلیت

مادر بزرگم آلزایمر گرفت:) یه روز عکس عروسی خودشو روی دیوار دید گفت این کیه آرش منو بغل کرده 🥲 مادر بزرگم خودشو فراموش کرده ولی پدر بزرگم نه  عشق همینه آدم خودشو فراموش می کنه ولی عشق شو نههه🖤🖤🖤🥀لیلی که شدی حرف مرا می فهمی 🖤 مجنون تموم غصه ها نامرده 🥀                             کاربر قدیمی هستم😜 خدااااا میشه من و عشقم به آرزو های قشنگ مون برسونی🤲❤
یعنی چی . خب یه پیچ مثل آدم بساز ولی مشخصات خودتو نزن و فامیل مامیل هم دنبالت نکنن و اصلا پیجتو خصوص ...

میخوام به یکی پیام بدم با پیج دیگه چون پیج اصلیم و داره ولی میترسم اون پیج فیکه رو بلاک کنه اصلی هم بلاک بشه

بیکاره بی آرررر😁