2777
2789

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

هر چی گرون تر بهتر 

من فیس واش سینره استفادع میکنم قیمتش نسبتا پایینه اما خوبه  من راضیم 

ابرسان مارک خوب بگیر 400 تومن به بالا بقیش همه اشغالن بیتروی گرفتم اصلا خوب نبود الان فعلا تموم شده چیزی نگرفتم 

خود را بطلب هر انچه خواهی که تویی 🌻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ژل شستشو مناسب پوست خشک..بعدم با این ابرسانی میکنم...

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

ازچیزای تند واکتیو استفاده نکن

اگ قیمت مناسب میخوای برندای ایرانی اکثرا آشغالن فقط توبرند ایرانی سیمپل قابل تاییده

شوینده مناسب پوست خشکشو بگیر

آبرسان مدام استفاده کن

مرطوب کننده هم بزن حتما چون پوستت خشکه

😇
عزیزم این تونر زردچوبه هست آبرسان ک نیست

• رطوبت رسان و آبرسان قوی
  • تسکین دهنده و التیام بخش
  • روشن کننده و درخشان کننده
  • غیر کمدون زا
رطوبت رسان و آبرسان قوی تسکین دهنده و التیام بخش روشن کننده و درخشان کننده غیر کمدون زا

بازم پوست ب آبرسان کرمی احتیاج داره 

خیلی از ادعاهای شرکت های سازنده دروغینه وباور نکنید

😇