2777
2789
راهی نیست 9ساله تقریبا همین وضعیته

برو پیش مشاور صحبت کن همفکری کن راهکار بهت میدن، نهایتا اگر شرایط نتونه عوض کنه آدمیزاد خودشو نگرشش رو و زاویه دیدش می‌تونه عوض کنه....هر چیزی غیر مرگ چاره داره عزیز من...برو کتاب انسان در جستجوی معنا رو لخون اثر دکتر ویکتور فرانکل، روانشناس معروف! داستان واقعی زندگیش ، وقتی تو جنگ جهانی دوم آدمهارو میریختن تو کوره های آدم سوزی و خیلی از سربازها نو اردوگاه خودکشی کردن، تنها ویکتور فرانکل و شاید چندنفر دیگه بودن ازین پدیده جون سالم بدر بردن، حتما پیشنهاد میکنم بخونی چون جزو اثر گذارترین کتابهای دنیا انتخاب شده، و دکتر فرانکل خودش صدها جایزه افتخاری از دانشگاههای دنیا گرفته ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با خانواده ... و این که هرکاری کردم تا به اهدافم برسم .. ولی نشد که نشد... 

اولا سعی کن باهاشون منطقی و اروم صحبت کنی با جنگ و دعوا که نمیشه بعدشم به اینده هم فکر کن که ازدواج میکنی میری سر خونه بخت به اینا فکر کن ارامش پیدا کنی 

اما بنظرم این دو تا گوهر رو همیشه برای خودت حفظ کن 

امیدوارم تونسته باشم تا حدی بهت دلداری بدم  

اره... 

شاید سخت باشه خیلی ولی هیچ مشکلی غیر قابل حل نیست  اگه ام باشه راهش خودکشی نیست...

توکل کن به خدا 

بسپار به خودش 

بهش شک نکن

این دنیا کلی بهم بدهکاره..💵🚙👗
برو پیش مشاور صحبت کن همفکری کن راهکار بهت میدن، نهایتا اگر شرایط نتونه عوض کنه آدمیزاد خودشو نگرشش ...

ممنون ازت مشاور کاری برا من نمیکنه.. 

این کتابایی رو کاش حداقل یکی دوهفته قبل میگفتی.. چون الان خیلی داغونم .. جز مرگ به هیچی نمیتونم فک کنم

اولا سعی کن باهاشون منطقی و اروم صحبت کنی با جنگ و دعوا که نمیشه بعدشم به اینده هم فکر کن که ازدواج ...

من اصلا به ازدواج فک نمیکنم ... اصلا هم جنگ و دعوا ندارم فقط تحمل میکنم اونم که دیگه بریدم

شاید سخت باشه خیلی ولی هیچ مشکلی غیر قابل حل نیست  اگه ام باشه راهش خودکشی نیست... توکل کن به ...

چقد بسپارم ... اون توجهی نمیکنه ... هرکسی که بدترین کارا رو با من کرد خدا زندگیشو گل و بلبل کرد... کدوم خدا

چقد بسپارم ... اون توجهی نمیکنه ... هرکسی که بدترین کارا رو با من کرد خدا زندگیشو گل و بلبل کرد... ک ...

باشه 

ولی الان تصمیم نگیر 

داخل هر زندگی هزار جور مشکل هست 

ضعیف نباش 

تو سخت تر از اینارم گذروندی

این دنیا کلی بهم بدهکاره..💵🚙👗
ممنون ازت مشاور کاری برا من نمیکنه..  این کتابایی رو کاش حداقل یکی دوهفته قبل میگفتی.. چون الا ...

هنوزم دیر نیست....شده همه ماها گاهی انقد حالمون بد بوده که همچین فکری اومدن تو سرمون، اما اگه بتونی مغلوب این فکر و ناامیدی نشی اونوقت هنر کردی و مار بزرگی کردی، الان سعی من تنها نباشی برو با یکی از دوستای صمیمیت حرف بزن..یا نهایت برو بیرون بشین تو پارک اصن، بشین گربه ها رو نگاه کن، اونام میان نزدیکت و خودشون لوس میکنند که نازشون کنی، اونوقت میبینی حتی حس نزدیکی یه حیوون بهت همون لحظه میشه معنی زندگیت...یا هر چیزی که برات معنی داره هر چند کوچیک، من نمی‌دونم خودت بهتر از هر کسی می‌دونی....ولی الان از شدت خستگی و ناامیدی که اینارو مبکی، یکم تحمل کن این حال هم میگذره...