2789
حدود یه ماه پیش بی بی سی یه مستند دیدم که دوتا خواهر بودن تشنج میکردن کوچیکه شدید بود ولی بزرگه شدتش ...

عه دمت گرم مرسی

خدا شاهده از دیروز تا الان غذا که هیچ، یه قطره اب هم نتونستم بخورم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عه دمت گرم مرسی خدا شاهده از دیروز تا الان غذا که هیچ، یه قطره اب هم نتونستم بخورم

ببین چون سرورش خارجی بود من نتونستم وارد سایتش بشم 

حتما تو سایتش ثبت نام کن و اون مستند و نگاه کن چون نت هنوز نذاشتن که پیدا کنم شاید داروش به درد تو هم خورد 

نمیدونم بخدا اینم شانس منه این همه بدبختی که دارم خدا اینم اضافه کرده بهم

فکر و خیال زیاد داری ؟توی تنش عصبی هستی؟

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
گاهی همجا و اکثرا هیچ جااا👺

ننر

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

@nex     تو کیانارو میشناسی ؟

من میشناسم؟!

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

همون ک کاربری فیک ادمینی زده بود میگفت بی تر ادبا؟

آره دیگه یه کیانا داریم

اون اتفاق اونقدر سریع افتاد که من اصلا نفهمیدم چی بود کی بود چی شد که یهو تاپیو هم ترکید 

نکس رو !؟ دلاست جز اولین کاربرا 

دلا رو میشناسم کیانا رو میگم

همون کیاناست یا یه کیانای دیگه

عمته👺👺

تویی😌