2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

گمبش باوا من باید گهر باشم

چرا اون وقت؟

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

چرا اون وقت؟

چون من  چقدر بهت پیام دادم بعدش یه مدت که نبودی  گفتم رفتی که رفتی یکی از بچه ها گفت تعلیق شدی منم خبر نداشتم دیدیم باز دست گل به اب دادی

تراپی؟ نه ممنون، از واقعیت فرار میکنم!

از اول هم نباید دوباره میومدم تو اون سایت یعنی عوقم میگیره از اون مژده 

😤😤😤 اصلا چیزی نگوووو  تازه اعصابم اروم گرفته من که  اونجارو بوسیدم گذاشتم کنار الانم خدارشکر پیدات کردم

تراپی؟ نه ممنون، از واقعیت فرار میکنم!

چون من  چقدر بهت پیام دادم بعدش یه مدت که نبودی  گفتم رفتی که رفتی یکی از بچه ها گفت تعلیق ...

چرا از من نپرسیدی خب :/

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
😐😐😐من نمیدونستم

🤧

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
مهتا هم؟؟ مهتا دیگه خیلی نابغست 😐

بابا نهال گفت من و نیکی قبلا اینحا میومدیم و پی وی حرف میزدیم و منم طبق گفته هاش گفتم حتما این نیکوو خود تویی چون تو نوشته هاتم نوشته بودی درگیر کنکوری و فلان گفتم لابد خودشی و ازش پرسیدم 

وگرنه کاربری اینجا تو من سالیان سال میشناسم از زمانی که خیلی کوچولو بودی و تو من و نمیشناختی ! چون اون اوایل اینجا خیلی فعال بودی 

@markooo     مهتا @nex    دلا @narngk122    زینب ...

@مامان_ابوالفظل  

وفاست

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

سلام چرا هیچکس نیستید🤌🥸

یکی سرگروه تگ شه 

هر روز همه رو دور هم جمع کنه 

ایشششششششش

🙄🙄🙄🙄🙄😐😐😐😐😐😐

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست