2789
سررر چی دعوا میکردن

بازاریا و یه بازرس داشتن فکر کنم زیادی مالیات و گرونیش که آخر سر چیزی برای خودشون نمی مونه

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
منم هرچیم شه میگم چشمم زدن😆😆

و منم 😂😂

واسم امید هستش واسه فرار از مریضی

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرب .... دلم دنبه کبابی خواااااااست 😫😫😫😫😫

واییی گفتی دنبه اکررررم اون سری باز طبق عادت همیشگی عموم باز رفت دنبه خرید به مامانم گفت برام نون دنبه درست کن🤮🤮🤮

چه با لذت میخوردن شوهر لا مصبم انگار عسل میخورد ملچ ملوچ میکرد🤮🤮🤮

واقعا باهاش کنار نمیام

تراپی؟ نه ممنون، از واقعیت فرار میکنم!

بعضی شهرا مث اصفهان اعتصاب کردن به خاطر اینکه طلا با کد ملی

این دیگه نمی دونم ماجرای کد ملی چیه؟اینجا شنیدم میگن بخاطر زیادی مالیات و گرونی طلا

همین😆یه دوستی دارم هرچی شه میگه چشمم کردن باید برا خودم بگم تخم مرغ بشکنن😂

وااای حالا تخمرغم هدر میده 😁

عمم درجا اسپند 😂😂

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

منم هرچیم شه میگم چشمم زدن😆😆

👿👿 مدی واقعا نمیدونم چرا بعضی وقتها این حس ناخودآگاه میاد سراغم یعنی هر سری مریض میشم اینو نمیگم بعضی وقتعا که بشدت سنگینی رو خودم حس میکنم اینو میگم 👿👿 

تراپی؟ نه ممنون، از واقعیت فرار میکنم!

این دیگه نمی دونم ماجرای کد ملی چیه؟اینجا شنیدم میگن بخاطر زیادی مالیات و گرونی طلا

اینکه طلا میخری باید کد ملیت وثبت کنی

امارداشته باشن چقدر طلا داری👺👺👺👺

بعد اگه سایتشون هک شه امار همه درارن بیان سروقت مت

واییی گفتی دنبه اکررررم اون سری باز طبق عادت همیشگی عموم باز رفت دنبه خرید به مامانم گفت برام نون دن ...

وای از دست تو 😹😹😹😹😹

منم ازونا که مامانت درست کرده میخوااااام 😫😫😫😫😫

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
عاره بعد مصرف میکنه لابد😂😆

وااای خدااااا 😂😂😂این جدید بود 

چیزی که زیاده سایت مگه نههه؟؟‌👿👿  دلا یادته همش اینو می گذاشتی 👿👿👿

اینهمه شماره رو از کجا میاری؟