2789
۵۰ تومن

@مامانی_ماهانم  

عخشمممم 

نیگاه کووووون 

چگده ارزون حساب میتونه 🖖🥲

منه مفلس و هعی دولا پهنا حساب کوووون 🥴

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط میگم برو استادم ببین تجویز کنه

یعنی چی دوس دالید باهاتون قهلم بتوووونم 👈👉

عین توپ پاسکاری میتونید 🥲

@۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹

چندتا نه داره🥴؟؟

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

چون روی تک دونی نزده تا روی تگ دونی نزنی آبی نمیشه 

باورت میشه ایلا ابی نشدم 

ولی اعلان تگ برام اومد 🙄

توشمالی لارجی دارررییی

کی اینو انداخته سر زبونت 😡

بلممممممم دالش بزنم 

انا مفلس الشمالی البیچاره 

الپول نیاز 🫴

یعنی چی دوس دالید باهاتون قهلم بتوووونم 👈👉 عین توپ پاسکاری میتونید 🥲 @۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ چندتا نه د ...

نه انگلیسی یا همون نه شماره تلفن و بگیر تو دومی سونی برات میاره 

۱۴ تا داره نی نی یار یدونه اضافه کرده

والا بخدا من خودم گردنم خرابه  همش میرفتم کچل چپ و راستم میکرد(فیزیوتراپ)

باورت میشه دیشب یه کوچولو بین حرف گرفت تق خورد گفتم اخ 😁دیگه همه در جریانن کل فامیل 

فک کن نگاهای ۱۰ نفر سمتمه بین حرف بگم اخ 😄

فاجعه اسسس

نه انگلیسی یا همون نه شماره تلفن و بگیر تو دومی سونی برات میاره  ۱۴ تا داره نی نی یار یدونه ...

ملسی عخشششش جانم 😍😍