2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂😂 فهمیدم که که کار نهاله ،کاربرریت رو برات ساخته؟یا مجبورت کرده این اسم رو بزاری ؟ این ...

اجبااااااار 

هاچ هیچوقت به اجبار تن نمیده 

تراپی؟ نه ممنون، از واقعیت فرار میکنم!

@niniyar_5  

سلام عزیزم خسته نباشید 

از دیشب دارم به تماس با ما پیام میدم 

دوستمون این کاربر👈@narngk122

از دیروز تعلیق شده 

تعلیقشم نوشته به درخواست خودت 

ولی ایشون چنین در خواستی نکردن 

الان خواستارن 

که کاربریشون از تعلیق در بیاد 

مگه میشه بدون درخواست تعلیق شن؟؟

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

خوبه اینجام بمونی پشت در بسسس کننن👺

سیلامت کوووو 👀🤬

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

نخیر تجربه نداشتنو گفتم  تخم مرغ سرج میشه رو اسفالت  عمرا تجربه داشته باشی  نهال ک ...

م بچه بودم  با باستن لخت رو کاشی  گرم حیاط نشستم  👺👺 باسنم افتاب گرفت

نهال تبریز بود کلی از خاطرات مادرشوهر با حاجی رو تعریف می کرد همونا رو از دست داد 😂  @لیل ...

نمیخواد چش میخورن یکیشون میمیره اخرش زحمت ترو خشک کردن یکی از اون جفت ها میوفته گردن من👺

@اورانوووس    چای کوهی رو دم میکنی ؟ نه  داشتم با به و بقیه چیزا که دم کردم میخ ...

موقعی که مریض شدم ؟ یا کلا ؟

آره دم میکنم 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
اینم گل تقدیم هدی 😻😻😹علیک سلاااام

عزیز دلم 

سلام به روی ماهت 

خوب  اون طرف بچه ها رو تو خماری گذاشتید رفتید 

کیانا تازه تاپیک باحال بودن کاربرها رو گذاشت 

بچه بی هیچ بهانه ای به تو رای دادند 

حتی مشا لینک تاپیک گربه ای که ماهی دزدی می کرد گذاشت

😍😍😍