2789
اوهوم🙃 چرا اسمت رو فقط ۹۹۹۹۹۹۹۹۹ گزاشتی؟

😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😨😨😨😨

نهال زیر افتاب تابستون  جیشت بگیره تو حیاط دمپاییاتو برده باشن

تا دشوری پا برهنه بری 

که رسوای عالمم کردی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😨😨😨😨 نهال زیر افتاب تابستون  جیشت بگیره تو حیاط دمپاییاتو برده باشن ت ...

😂😂😂😂😂

فهمیدم که که کار نهاله ،کاربرریت رو برات ساخته؟یا مجبورت کرده این اسم رو بزاری ؟

این نهال رو که من میشناسم پا برهنه میره و میاد 🥲

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
تو افتاب خوزی پا ی برهنه نذاشتی رو زمین😆😆😆😆😡🤌🏻🤌🏻 کار خودشه

نه نزاشتم😁 خوزی رو توی خواب هم ندیدم یبار از دور توی فیلم دیدم 🥲

ولی این نهال باز میره میاد ببین کی بهت گفتم🥲🙂

هیچکس عرما وطنش ترک کنه مگ خوزی چشه دلشم بخواد میمونه😎🥸

🤔

من که چیزی بدی نگفتم فقط گفتم خوزستان نیومدم آره خب همه به زادگاه خودشون یه ارگ خاصی دارن 🥲

قسمت دوم جمله هم شوخی بود منظورم اینه نهال از اون دخترهای لوس نیست گرمای خوزستان هم اذیتش نمیکنه راحت میره کارش رو می کنه میاد گلیم خودش رو از اب میکشه بیرون