2777
2789
عنوان

تاحالاشده🙊🙊

| مشاهده متن کامل بحث + 1674 بازدید | 149 پست
پسری که دختری بخاد صد درصد ، قدم‌پیش میزاره و میاد جلو...نمیگه بیا تو خیابون و کوچه بگردیم ، اینجا ا ...

فرهنگ انسانی اینجا و اروپا نداره...

ببخشید اگه خواهر ماها دوس پسر نداشته باشه...پس این همه دختر کی هستن دوس پسر دارن؟؟   

من خواهرم دو بار توی رابطه رفته...شما خودتون خانمین...جالبه خوشتون میاد ماها صاحب شماها باشیم؟؟

من هیچ وقت برای خواهرم تصمیم نگرفتم....بعد هم قرار نیست روابط توی کوچه شکل بگیره!!! روابط انسانی توی هرجایی چه دانشگاه چه کافه چه محل کار و هرجایی میتونه باشه...شما چطور دوست پیدا میکنید؟؟ اونم به این شکل...همونطور که به این خانم گفتم ما بدون شناخت کافی نمیتونیم یک شبه پا پیش بذاریم مگه اینکه مغزو بذاریم زمین این همه خانم توی همین نی نی سایت هستن از طریق دوستی..ازدواج کردن!!! چه برسه کل ایران و دنیا

ببخشید اینو میگم ولی حرفاتون منطقی نیست...

به هرحال عقایدتون محترم ولی برای همه صدق نمیکنه

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...
اتفاقا خیلی از پسرا تا بحث خواستگاری میشه،ذات خودشون نشون میدن و معلوم میشه چه قدر جدی هستن من نگفت ...

جدا از مسائلیم که گفتم...توی زمان خواستگاری معمولا نمیشه چندین سال شناخت پیدا کرد...و زمان محدود تره...

آدم به قدر کافی شناخت و آشنایی و صمیمیت پیدا کنه و با کسی که دوسش داره بره ازدواج کنه منطقی تره تا اینکه آدم توی زمان محدود و بدون صمیمیت و آشنایی لازم ازدواج کنه...

بازم عقایدتون محترم ولی برای همه صدق نمیکنه...توی این عصر زمونه با 30 سال پیش زمین تا آسمون فرق کرده...

ازدواج های سنتی کمتر شده چون خیلیا توی این زمونه بهشون ثابت شده اینجور ازدواج ها منطقی نیست چون بدون شناخت و صمیمیت هست...

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فرهنگ انسانی اینجا و اروپا نداره... ببخشید اگه خواهر ماها دوس پسر نداشته باشه...پس این همه دختر کی ...

حس میکنم شما یک پسر بچه دبیرستانی، وگرنه این حرفا واسه یک آقای تحصیل کرده و دنیا دیده نیس ...که بیاد با افتخار از دوست پسر داشتن خواهرش بگه  و مطرح کنهههه

خانم عزیز... خواهش میکنم اینقدر مرد ستیزانه قضاوت نکنید...ماهم با توجه به شرایط جامعه میتونیم بگیم ...

شما اصلا متوجه اهمیت موضوع نیستی

میگی ما اول اشنا میشیم بعد شرایط مالی خوب شد میام خواستگاری

خوب مشکل همین هست دیگه

یا نباید وارد آشنایی بشی چون شرایط مالی نداری

اگرم فکر میکنی بعدا شرایطت بهتر میشه پس دیگه بهانه نیارید و آشنایی رو رسمی کنید.

مثال از دخترای غربی نزنید که اونها هم با ما فرقی ندارن

اون قدر ازشون سواستفاده میشه که از حساب خارجه

برو چند تا مستند ببین و آمارشون دربیار

فکر کردی چون اونجا روابط آزاد هست،سو استفاده کم شده؟!

شما پسرا آمادگی ازدواج ندارید ولی دوست دارید از مزایای یک فرد متاهل برخوردار بشید

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!
حس میکنم شما یک پسر بچه دبیرستانی، وگرنه این حرفا واسه یک آقای تحصیل کرده و دنیا دیده نیس ...که بیاد ...

چیزی که از نظر شما منطقی نیست دلیل نمیشه منو دبیرستانی کنه!!! روابط انسانی یک شبه تبدیل به عشق و ازدواج نمیشه...چیزی که از نظر هر انسان سالمی همینه...

اگه شما به این باور و بلوغ نرسیدین شاید شما یک دختر بچه دبیرستانی باشید...به هرحال هنوز به این باور و بلوغ نرسیدین روابط و تعهد با خانواده و به این شکل بوجود نمیاد...ازدواج مسئولیت و بلوغ فکری لازمو داره...اتفاقا این تفکر بیشتر بچگانست که شما میخواید یک شبه بدون فکر طرف ازتون خواستگاری کنه!!!

خیلی بعد های رفتاری با گذر زمان بوجود میاد...

با عرض پوزش اگه تفکرات من برای شمایی که روابط انسانی و درست رو جایگزین روابط یک شبه میکنید...

با افتخار من بچه ام شما بالغ

جدا از مسائلیم که گفتم...توی زمان خواستگاری معمولا نمیشه چندین سال شناخت پیدا کرد...و زمان محدود تره ...

ربطی به سنتی و شرعی بودن نداره

شما پسرا انتظار دارید تا تهش برید و صمیمی بشید بعد تصمیم بگیرید ازدواج کنید یا نه....

ازدواج یه تعهد هست یعنی باید واسش تلاش کنید

اینطوری نیست تا هر جا حست اومد بیای جلو

هر دو طرف باید واسش تلاش کنن

شناختم توی آشنایی رسمی به دست میاد

مثلا شش ماه تا یکسال

بعد ازدواج رسمی میشه

اونجا هم مشخص میشه آقا میتونه از پس ارتباط برقرار کردن با یک خانواده دیگه بربیاد یا نه ... مسیولیت پذیر هست یا نه....

بعدشم شما خودتون مقصر هستید که مهریه بالا قبول میکنید، برید با دختری که مهریه بالا نمیخاد ازدواج کنید یا اصلا با خارجی ازدواج کنید.

شما اصلا متوجه اهمیت موضوع نیستی میگی ما اول اشنا میشیم بعد شرایط مالی خوب شد میام خواستگاری خوب م ...

من مثال دخترای غربی نزدم...مثال برای کل دخترای دنیا زدم...چون دوستی و اینجور روابط شیوه سالم برای کل دنیاست...

من صرفا نگفتم مالی...بعد هم توی زمانی که ما وضعمون خوب باشه از کجا بفهمیم کدوم خانم مناسب ما هست که باهاش ازدواج کنیم؟؟ مگه میشه بریم تق تق در خونه همسایه و آشنا و... رو زد بریم ببینیم کی دختر خوبیه؟؟ لازمه تموم اینا شناخت کافیه و توی این دوره ثابت شده ازدواج های سنتی چقدر ریسک پذیر و عامل جدایی بوده...

شما حرف از خیانت و جدایی زدید...خب من سوالم از شما اینه...خیانت و آمار جدایی و طلاق چقدر توی کشور ما که خواستگاری سنتی هست وجود داره؟؟؟

آیا از همون غرب و خیلی کشورا که دوستی دارن بیشتر نیست؟؟

میدونید نه شناخت کافی و صمیمیت توی دوران خواستگاری بوجود میاد و نه شخصی که میخواد سو استفاده کنه ربط به نوع روابطش داره...

یک کلام برای تمومی روابط انسانی یک چیز میگم شمارو میسپارم به خدای واحد با نگرش خودتون...

خواهشا تا زمانی که فکر میکنید ذات و تعهد و روابط سالم به چیزای کوچیک محدود میشه و نه به خود انسان...نه توی روابط برید و نه ازدواج کنید...چون ممکنه اینجوری خودتونم آسیب ببینید...

موفق باشید خانم عزیز   از الان میگم هر عقاید و نگرشی دارید...انشالله که موفق باشید

ربطی به سنتی و شرعی بودن نداره شما پسرا انتظار دارید تا تهش برید و صمیمی بشید بعد تصمیم بگیرید ازدو ...

عقایدتون محترم   

من مثال دخترای غربی نزدم...مثال برای کل دخترای دنیا زدم...چون دوستی و اینجور روابط شیوه سالم برای کل ...

توی کل دنیای غرب طلاق بیشتر هست از ایران

آمار اینو میگه

انها ازدواج غیر رسمی هم دارن و کلی هم اونجا طلاق میگیرن...

توی ایران هم خیلی از شکستهای عاطفی از طریق ازدواج نیست.

همین نی نی سایت هر روز یکی میاد میگه کات کردیم و افسرده شده...

ازدواج های رسمی توی ایران لزوما با شناخت نبوده 

و دلیل نمیشه چون طلاق داریم دلیلش شیوه آشنایی بوده ..

طرف بعد ازدواج ممکنه تغییر کنه مثلا معتاد بشه... ربطی به شیوه اشنایی نداره...

هر روش درستی احتمال خطا داره 

و دلیل نمیشه چون طلاق زیاد شده پس شیوه اشنایی سنتی اشتباه هست

توی کل دنیای غرب طلاق بیشتر هست از ایران آمار اینو میگه انها ازدواج غیر رسمی هم دارن و کلی هم اونج ...

عقایدتون محترم   

شما اصلا متوجه اهمیت موضوع نیستی میگی ما اول اشنا میشیم بعد شرایط مالی خوب شد میام خواستگاری خوب م ...

الان همین دوست من وقتی میتونه برای ی خانم صیغه ای ۳سال خونه اجاره کنه خرجشو بده چرا ازدواج واقعی نکرد؟چرا میگ شرایط مالیم بده؟

قبل این حرفهاش گفتم خواستگار برام اومده بخاطر تو ندیده رد کردم حتی صحبت نکردم

گفت کات کنیم برج ۶ک وضع مالیم خوب شد میام تا اون موقع اگ کسی مناسب اومد برو 

گفتم مگ میخای برج ۶چکارکنی گفت طلا و مراسم گفتم طلا و مراسم نمیخام دروغش دراومد ک ن باید حتما ی پولی جمع کنم گفتم تو ک قبلا بهم گفته بودی واسم مراسم نمیگیری 

بعدم الان بیا خواستگاری برج ۶ فکر مراسم باش حرفم منطقیه دیگ؟میگ ن 

بعدشم ک اینکارشو گفت اصلا ازش زده شدم دیگ دوسش ندارم

حیف اون همه کوتاه اومدن جلوش ک اخرش جوابم این شد 

الان همین دوست من وقتی میتونه برای ی خانم صیغه ای ۳سال خونه اجاره کنه خرجشو بده چرا ازدواج واقعی نکر ...

اون رفیق شما ببخشید یه لجن به تمام معناست

از اول به شما دروغ گفته

این ترفند و فریب پسرها هست واسه وقت خریدن و وابسته کردن دخترها و سواستفاده کردن ازشون... خصوصا در مورد این پسر لجنی که توضیح دادید

درسته برای همین میگم ریسک بکنید و تا زمانی که روابطتون جدی نشده خط قرمز هارو داشته باشید و عجله نکنی ...

من۲۷سالمه..رفتم دیدمش خیلی خجالتی و مودبه یساعتونیم باهم بودیم و برگشتم

خدایاشکرت...❤️