من مثال دخترای غربی نزدم...مثال برای کل دخترای دنیا زدم...چون دوستی و اینجور روابط شیوه سالم برای کل دنیاست...
من صرفا نگفتم مالی...بعد هم توی زمانی که ما وضعمون خوب باشه از کجا بفهمیم کدوم خانم مناسب ما هست که باهاش ازدواج کنیم؟؟ مگه میشه بریم تق تق در خونه همسایه و آشنا و... رو زد بریم ببینیم کی دختر خوبیه؟؟ لازمه تموم اینا شناخت کافیه و توی این دوره ثابت شده ازدواج های سنتی چقدر ریسک پذیر و عامل جدایی بوده...
شما حرف از خیانت و جدایی زدید...خب من سوالم از شما اینه...خیانت و آمار جدایی و طلاق چقدر توی کشور ما که خواستگاری سنتی هست وجود داره؟؟؟
آیا از همون غرب و خیلی کشورا که دوستی دارن بیشتر نیست؟؟
میدونید نه شناخت کافی و صمیمیت توی دوران خواستگاری بوجود میاد و نه شخصی که میخواد سو استفاده کنه ربط به نوع روابطش داره...
یک کلام برای تمومی روابط انسانی یک چیز میگم شمارو میسپارم به خدای واحد با نگرش خودتون...
خواهشا تا زمانی که فکر میکنید ذات و تعهد و روابط سالم به چیزای کوچیک محدود میشه و نه به خود انسان...نه توی روابط برید و نه ازدواج کنید...چون ممکنه اینجوری خودتونم آسیب ببینید...
موفق باشید خانم عزیز از الان میگم هر عقاید و نگرشی دارید...انشالله که موفق باشید